Przed ostatnia śliczna sama suknia średni mi się podoba przynajmniej w tym kolorze ale stylizacja boska , dodatki idealnie dobrane Mam pytanie skąd ten piórkowy naszyjnik czy co to jest śliczny w każdym razie .Ostaniom już się na profilu zachwycałam genialne połączenie kolorów i śliczna granatowa etola
"Dziś... już dziś podziel się swoją radością, już dziś pomódl się przez chwilę, już dziś u roń choć jedną łzę, już dziś zacznij żyć naprawdę, już dziś zacznij marzyć. Dziś... Bo nigdy nie wiesz... czy nadejdzie jutro."
To sukieneczka z dzisiejszej licytacji jak dla mnie bardzo slodziutka i delikatna ale mozna ja tez wykorzystac w inny sposob ja dodalam bluzeczke..
buziaki xd
Stylka 54
Stylka 55
A tu cos ostrzejszego bo zrobilo sie za cukierkowo
Stylka 56
Ostatnio zmieniony 9 wrz 2013, o 19:27 przez Aardbei, łącznie zmieniany 2 razy.
Aardbei ty masz zawsze świetne stylizacje, co dowodzi,że masz bujną wyobraźnię
"Piękno kobiety nie przejawia się w ubraniach, które nosi, w jej figurze lub sposobie w jaki układa włosy. Piękno kobiety musi być widoczne w oczach, ponieważ są one drzwiami do jej serca - miejsca, gdzie mieszka miłość"
-Audrey Hepburn
Boska suknia, mimo, że nie przepadam za kolorem różowym w tak mocnej tonacji a w jakim wydarzeniu bądź kolekcji ona była? Bo musiałam przegapić.
Dobrze, że dodałaś srebrne akcenty do stylizacji co sprawia, że nie jest ona monotonna
wszystkie powyżej zaczynając od zielonej, do tej różowej sukienki to mistrzostwa. Cieszę się że będziesz na ftv.. rozświetlisz je i ustawisz tym obok ciebie poprzeczkę naprawdę wysoko!
"Dziś... już dziś podziel się swoją radością, już dziś pomódl się przez chwilę, już dziś u roń choć jedną łzę, już dziś zacznij żyć naprawdę, już dziś zacznij marzyć. Dziś... Bo nigdy nie wiesz... czy nadejdzie jutro."
Wszystkie kreacje bardzo mi się podobają. Nie ma się czego doczepić, bo każda ma ma swój urok. Najbardziej podoba mi się pierwsza, bordowa
Zresztą wszystkie są bardzo ładne, aż brak mi słów