Lady Chintanika-AM
- Chintanika
- Miss Dyskoteki
Re: Lady Chintanika-AM
I Kolejne
6.Fiolecik
A teraz nowa kolekcja
7.Letni błękit morza
8.Róż letniego zachodu słońca
9.Słoneczny letni dzień
6.Fiolecik
A teraz nowa kolekcja
7.Letni błękit morza
8.Róż letniego zachodu słońca
9.Słoneczny letni dzień
Ostatnio zmieniony 27 sie 2013, o 08:42 przez Chintanika, łącznie zmieniany 1 raz.
"Dziś... już dziś podziel się swoją radością, już dziś pomódl się przez chwilę, już dziś u roń choć jedną łzę, już dziś zacznij żyć naprawdę, już dziś zacznij marzyć. Dziś... Bo nigdy nie wiesz... czy nadejdzie jutro."
- Chintanika
- Miss Dyskoteki
10.Letnia bryza z lekką nutką dekadencji
Poprawki wprowadzone ten kapelusz też mi trochę nie leżał ale jak na razie nie dorobiłam się tego za szmaragdy Usta faktycznie za ciemne ale na grze wyglądały na jaśniejsze nie wiem czemu Dzięki dziewczyny za cenne rady
Poprawki wprowadzone ten kapelusz też mi trochę nie leżał ale jak na razie nie dorobiłam się tego za szmaragdy Usta faktycznie za ciemne ale na grze wyglądały na jaśniejsze nie wiem czemu Dzięki dziewczyny za cenne rady
Ostatnio zmieniony 27 sie 2013, o 08:43 przez Chintanika, łącznie zmieniany 2 razy.
"Dziś... już dziś podziel się swoją radością, już dziś pomódl się przez chwilę, już dziś u roń choć jedną łzę, już dziś zacznij żyć naprawdę, już dziś zacznij marzyć. Dziś... Bo nigdy nie wiesz... czy nadejdzie jutro."
- mellody89
- Miss Podwórka
- Kontakt:
Wyszła bardzo ładnie, podoba mi się ta sukieneczka połączona z bluzką, nie jestem jedynie przekonana do tego kapelusza, może dlatego, że po prostu nie za bardzo mi się podoba
tak jak pani wyżej:) kapelusz do wyrzucenia i delikatniejszy kolor ust według mnie, a tak to piękna!
-
- Miss Kołyski
letni błękit morza i letnia bryza to zdecydowanie mój styl świetnie połączyłaś tą bluzkę z sukienką
zapraszam do mnie
zapraszam do mnie
teraz po zmianach lala jest idealna!!
- Chintanika
- Miss Dyskoteki
11.Moja wariacja na temat kobiety kot
Ostatnio zmieniony 27 sie 2013, o 08:43 przez Chintanika, łącznie zmieniany 1 raz.
Śliczna wariacja
Nie ma czegoś takiego jak zły pomysł, tylko złe wykonanie go.
Damon Salvatore
Damon Salvatore
- Chintanika
- Miss Dyskoteki
12.Kobieta Bluszcz
Ostatnio zmieniony 27 sie 2013, o 08:44 przez Chintanika, łącznie zmieniany 1 raz.
- Arvil
- Miss Żłobka
- Kontakt:
Fajnie wykorzystałaś ten strój Nieźle dobrałaś dodatki
Kiedy wady innych sprawiają ci przykrość, spójrz na siebie i zastanów się nad twoimi własnymi. Zajmując się nimi, zapomnisz o złości i nauczysz się żyć mądrze.
Zadaj mi pytanko!
http://forum.imperiumstylu.pl/viewtopic ... 16&t=15367
Zadaj mi pytanko!
http://forum.imperiumstylu.pl/viewtopic ... 16&t=15367