419. Stylizacja ogólnie bardzo dopasowana, w fajnych, pozytywnych kolorkach, ale ta twarz

Makijaż, usta, róż- to wszystko jest takie kobiece i perfekcyjnie wykończone

Włosy też są tutaj wspaniale dobrane
420. Ta już nie wywarła na mnie takiego wrażenia, ale też jest fajnie

Może trochę za dużo bieli, a włoski fantastycznie dobrałaś
421. C-U-D-O-W-N-A!!!

Wszystko jest wspaniale dobrane, złoto jak na księżniczkę przystało się iskrzy, jedyne, co bym tutaj zmieniła to twarz- dałabym tutaj mocniejsze rysy, grubsze brwi, ale oczy w tym kolorku na pewno bym pozostawiła
422. Fantastyczna elegantka, wszystko jest bardzo ładnie dopasowane, teraz żałuję, że nie zakupiłam sobie tego bolerka

Na początek wydawało mi się, że torebka jakoś tak ni stąd ni zowąd się tu wzięła, ale potem popatrzyłam i pasuje do bluzeczki
423. Bardzo fajne połączenie kolorków, wzorki na kostiumie tworzą bardzo ładny efekt, ale mam wrażenie, że w tej kreacji jest ciut za dużo biżuterii

Chyba zrezygnowałabym z bransoletek na obu rękach, dałabym jedną na lewej ręce pani
424. Tę chyba widziałam na profilu i dałam ogromnego maksa

Ale do rzeczy- niesamowite połączenie kolorów, nic nie jest przesadzone, a ta fryzura wygląda tutaj świetnie
425. Widzę, że Ci fiolecik podpasował

Jest świetnie- buciki łączą się z torebką, kapelusz z płaszczem, sukienka fajny akcent, jedyne co mnie zastanawia to ten płaszcz- skąd on jest?
426. Bardzo dobre wykorzystanie tej bluzeczki, niestety nie trafiła mi się w tak uniwersalnym kolorku

Fajnie wyglądają te kilka elementów w różu, ale moim zdaniem tutaj twarzyczka jest troszeczkę nie taka

Cień mi tu nie pasuje, ale ogólnie jest