Nowości w grze :)
Re: Nowości w grze: nowe kolekcje i funkcje.
Co do darmowych teł. Każda nowość wprowadzona do gry generuje mniejsze lub większe błędy i to może być jeden z nich. Przy eventach też tak było. Na profilach pojawiały się tła mimo, że użytkowniczka nie zebrała odpowiedniej ilości przedmiotów potrzebnych do odblokowania. Są to oczywiście moje prywatne przypuszczenia, żadna oficjalna informacja 

Dostałam komunikat :
"Drogie Panie,
Wakacje się skończyły ale nadal je czuć oglądając zdjęcia, pamiątki czy pocztówki. My pragniemy przedłużyć to wspaniałe uczucie. Mamy dla Was wspaniały prezent. Tylko ciii, bo jest to niespodzianka :-)
Zespół Imperium Stylu"
Jestem ciekawa co to za niespodzianka ...
"Drogie Panie,
Wakacje się skończyły ale nadal je czuć oglądając zdjęcia, pamiątki czy pocztówki. My pragniemy przedłużyć to wspaniałe uczucie. Mamy dla Was wspaniały prezent. Tylko ciii, bo jest to niespodzianka :-)
Zespół Imperium Stylu"
Jestem ciekawa co to za niespodzianka ...

Sklep muzyczny zniknął. Ajj ale jestem ciekawa! 

jest komunikat:
Drogie Panie,
Zespół Imperium Stylu
No chyba zbliża się coś jesiennego
Drogie Panie,
Zespół Imperium Stylu
No chyba zbliża się coś jesiennego

A widziałyście witrynę sklepu z tłami na profil?
To tak dla zmienienia tematu..

To tak dla zmienienia tematu..

moja pani -> http://g.imperiumstylu.pl/profile.php?id=277244
- black_cherry
- Miss Kołyski
- Kontakt:
Na stronie głównej (tej co się loguje) pojawił się nowy screen z gry, a raczej filmik 

Jest promocja na diamenty, 30% 

- Arvil
- Miss Żłobka
- Kontakt:
A ja trochę odbiegnę od tematu i podam inną nowość: Zadanie z 30-krotną zmianą opalenizny na poziomie 16 zostało zmienione na 10 zmian.
A co do kolekcji? Właśnie spostrzegłam, że w tej najładniejszej sukience cyc mojej pani wystaje, pff
A co do kolekcji? Właśnie spostrzegłam, że w tej najładniejszej sukience cyc mojej pani wystaje, pff

Kiedy wady innych sprawiają ci przykrość, spójrz na siebie i zastanów się nad twoimi własnymi. Zajmując się nimi, zapomnisz o złości i nauczysz się żyć mądrze.
Zadaj mi pytanko!
http://forum.imperiumstylu.pl/viewtopic ... 16&t=15367
Zadaj mi pytanko!
http://forum.imperiumstylu.pl/viewtopic ... 16&t=15367
Nie ma pierwszego ubrania z promenady " bielizna " 
EDIT : Zniżka !

EDIT : Zniżka !

- Claudianna92
- Miss Kołyski
To nie zniżka, to wyprzedaż
Mamy czas do 11. 10 żeby to kupić, potem już nie będzie tych rzeczy. Przynajmniej ja tak zrozumiałam 
Maaaaatkoo tych pięknych sukni nie będzie?
Nie dam rady kupić choćby jednej do 11 października 

Maaaaatkoo tych pięknych sukni nie będzie?

Jest nowy sklep w promenadzie -5%
Właśnie zbieram $ na kupno kiecki do zadania. I znów będę musiała od nowa, trzeba zrobić wielkie zakupy
Właśnie zbieram $ na kupno kiecki do zadania. I znów będę musiała od nowa, trzeba zrobić wielkie zakupy

- Claudianna92
- Miss Kołyski
Jest napisane tam w tej kategorii "You have the chance to buy these items until 11.10.2011. After that they will be no longer available in the Mall."