Nadchodzące wydarzenia
- Mandaloriana
- Miss Trzepaka
Re: Nadchodzące wydarzenia
No to pocieszyłaś tym pasjansem. Hihi
Jak masz dużo szmaragdów to pasjans jeszcze nie jest najgorszy.... ale 3x3 to masakra
Ale trzymajmy się tego że tła to jednak teleport tylko jeszcze jakieś ciuchy do tego powinny być, nigdzie nie widać?
Ale trzymajmy się tego że tła to jednak teleport tylko jeszcze jakieś ciuchy do tego powinny być, nigdzie nie widać?
Tutaj nie pokazali, ale napisali, ze coś eleganckiego
Tomorrowland i proszę, nie podszywaj się pod to co wyjaśniłam, bo nagle wychodzi, że Ty wszystko zrobiłaś super, a ja się czepiam nie wiadomo czego, A to nie jest prawdą
Tomorrowland i proszę, nie podszywaj się pod to co wyjaśniłam, bo nagle wychodzi, że Ty wszystko zrobiłaś super, a ja się czepiam nie wiadomo czego, A to nie jest prawdą
- Mandaloriana
- Miss Trzepaka
Heeeee .....a gdzie ja sie podszywam ? .....dobre sobie :/ bo poprawilam nazwy eventow, ktore spisalam z linkow wczoraj jak jedna za Pan napisala, ze pomieszalam ....daruj sobie, i nie przesadzaj ....bo Ci siadzie ..( nie jestes tutaj pepuszkiem godnego podszywania sie) ...tyle w temacie. Nie pomawiaj osob, nie majac ku temu potwierdzen...
Poza tym spojrz na godziny edytowania ...kto pierwszy edytowal i zmienil wiec nie pitol glupotek ......
Poza tym spojrz na godziny edytowania ...kto pierwszy edytowal i zmienil wiec nie pitol glupotek ......
Bo napisalam, gdzie można znaleźć nazwy efektów, to je napisałaś
- Mandaloriana
- Miss Trzepaka
Przepraszam gdzie to napisalas ? .....Naprawde daruj sobie, nie trzeba byc geniuszem by cos sprawdzic samemu, wystarczy otworzyc grafike w innej karcie i wszystko pisze .....jestes juz przewrazliwiona na tym punkcie....kon by sie usmial :/ wiec zejdz z mojej osoby, i nie pomawiaj...na tym koniec.
Przeanalizuj jeszcze raz od momentu wstawienia posta ....kto napisal, kto upomnial, w jakich godzinach edytowalam i poprawilam, rowniez zmienionego posta, w ktorym napisalam, ze wprowadzilam w blad.....sorry, ale to co robisz jest slabe.....
Przeanalizuj jeszcze raz od momentu wstawienia posta ....kto napisal, kto upomnial, w jakich godzinach edytowalam i poprawilam, rowniez zmienionego posta, w ktorym napisalam, ze wprowadzilam w blad.....sorry, ale to co robisz jest slabe.....
- Van Der Elayra
- Miss Przedszkola
3x3 chętnie zrobię a pasjans? Nie mam pojęcia
- Van Der Elayra
- Miss Przedszkola
Również jestem ciekawa ciuszków z teleportu a kombinezon naprawdę seksi, będzie można go fajnie wykorzystać w różnych stylizacjach. Tłami nie pogardzę jako pierwsze chciałabym mieć new york a później zobaczymy co się wydarzy i na co czas pozwoli.
- Katriel Tremaine
- Miss Wakacji
Ten kombinezon to ja też chętnie przygarnę... Ciekawe ile diamentów trzeba będzie kupić.
Jestem kotem, co oznacza, że jestem leniwa z natury...
- Mandaloriana
- Miss Trzepaka
Hmmm oferta specjalna, marynarka swietna...idealna do przerobienia, rekawy cudne ....reszta to tak na odpierdziel sie...nie wspomne o butach :/
Wydaje mi sie, ze jakos zbytnio sie nie postarali przy tej ofercie
Wydaje mi sie, ze jakos zbytnio sie nie postarali przy tej ofercie
- Van Der Elayra
- Miss Przedszkola