Powrót do starych czatów,pw
Re: Powrót do starych czatów,pw
Proszę o powrót do starych ustawień - weronika
Mililka -Proszę o przywrócenie starego czatu
_Sissi_także proszę o przywrócenie starych ustawień.
-
- Miss Kołyski
Karelaine - proszę o powrot do starych ustawien ten nowy czat jest beznadziejny
jako dodatek nie mam nic przeciwko ale nie w zamian
jako dodatek nie mam nic przeciwko ale nie w zamian
Ostatnio zmieniony 2 cze 2017, o 23:07 przez Karelaine888, łącznie zmieniany 1 raz.
BEHATUNIA prosze o przywrocenie starych ustawien
To chore jest co sie tu zaczyna dziac - protestuje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To chore jest co sie tu zaczyna dziac - protestuje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja rowniez sie podpisuje,niepotrzebne utrudnienia,gdzie dotychczas bylo wszystko w jednym miejscu i nie bylo balaganu,ehhh po co ulepszac niby jak tak naprawde,to zmiana na gorsze,takie moje skromne zdanie :/ czat klubowy w czatach,ehhh beznadzieja!!!
O inne wersje jestem spokojna. Na international nastroje są takie same, więc łatwo się domyślić, że w innych wersjach jest tak samo.Belcia pisze:Administracja ma realny kontakt z "centralą" to na pewno...i na pewno przekaże nasze "sugestie" (delikatnie mówiąc- sugestie), ale myślę też, że my nie jesteśmy odosobnieni w naszych reakcjach, nie jesteśmy jacyś wyjątkowi, że nam akurat to się nie podoba. Na pewno w w innych wersjach językowych też wrze. Ja jestem pełna optymizmu, to nie przejdzie, stare musi wrócić!Demonica007 pisze:Mam pytanie do administracji w (myślę, że mogę użyć tego sformułowania) imieniu wszystkich graczy: Czy macie realny kontakt z "centralą" w Bułgarii? Czy jest możliwe by przekazać im informację o zakrojonym na szeroką skalę niezadowoleniu graczy? A jeśli tak, to jaka jest szansa by centrala ustosunkowała się do naszego stanowiska?
Pozdrawiam.

Żadna dama nie będzie walczyć sama
- Rozwielitka
- Super Operatorka Gry
Z tej strony Rozwielitka.
Z przykrością stwierdzam, że nowe zmiany również nie przypadły mi do gustu. Opcja czatu od dnia jego wprowadzenia nie podobała mi się kompletnie i z niej nie korzystałam. Byłam równocześnie wdzięczna za to, że pozostawiono mi możliwość wyboru sposobu komunikacji. Ja wybrałam pozostanie przy starej formie, czyli czat klubowy plus prywatne wiadomości do innych Pań i zupełnie nie rozumiem, komu to przeszkadzało i czemu ta forma nie mogła funkcjonować niezależnie od czatu.
Nowy czat w zamyśle miał usprawnić komunikację między graczami, ale chyba coś poszło nie tak, bo nie tylko mi jego interfejs zupełnie nie pasuje i w rezultacie zamiast poprawić moją komunikację z innymi, zminimalizowano mi ją w tej chwili niemalże do zera, bo ja się do czatu w tej formie po prostu nie przekonam. Może za stara na to jestem, nie wiem, ale myślę, że nie jestem odosobnionym przypadkiem.
Z przykrością stwierdzam, że nowe zmiany również nie przypadły mi do gustu. Opcja czatu od dnia jego wprowadzenia nie podobała mi się kompletnie i z niej nie korzystałam. Byłam równocześnie wdzięczna za to, że pozostawiono mi możliwość wyboru sposobu komunikacji. Ja wybrałam pozostanie przy starej formie, czyli czat klubowy plus prywatne wiadomości do innych Pań i zupełnie nie rozumiem, komu to przeszkadzało i czemu ta forma nie mogła funkcjonować niezależnie od czatu.
Nowy czat w zamyśle miał usprawnić komunikację między graczami, ale chyba coś poszło nie tak, bo nie tylko mi jego interfejs zupełnie nie pasuje i w rezultacie zamiast poprawić moją komunikację z innymi, zminimalizowano mi ją w tej chwili niemalże do zera, bo ja się do czatu w tej formie po prostu nie przekonam. Może za stara na to jestem, nie wiem, ale myślę, że nie jestem odosobnionym przypadkiem.
Fusiolka, proszę o przywrócenie starych ustawień..
-
- Miss Kołyski
Proszę bardzo o przywrócenie starych ustawień wiadomości. Obecne są delikatnie mówiąc BEZNADZIEJNE ! Czat jest strasznie niewygodny i kłopotliwy.
Chcę powrotu starych czatów!
RozenHime, proszę o powrót do starych ustawień!!!!!!! Okropne jest to dla mnie. Przebywam częściej na telefonie i to jest udręka !
- Anabeliana
- Miss Przedszkola
Podpisuję się lewą i prawą ręką i nogą, za przywrócenie starych czatów. Zmieniacie, ale nie zawsze na dobre. Ogólny czat mi się nie podoba. I co to za funkcjonowanie w klubie bez czatu, ja się pytam? Nie udziwniajcie tego, co było dobre. Wzięli byście się za te pustki co są powyżej 50 lvl, bo wstyd...
- Truemeraldi
- Miss Żłobka
Nick z gry: Anikka Emeralde
Także proszę o przywrócenie poprzedniej wersji czatów i wiadomości prywatnych. Korzystanie z obecnego komunikatora jest uciążliwe, zwłaszcza z telefonu. Nie wyobrażam sobie takiego czatu podczas trwania przyjęć zaręczynowych. Wyszukiwanie osób, do których chce się wysłać PW, również szwankuje. Ogólnie pomysł nietrafiony.
Także proszę o przywrócenie poprzedniej wersji czatów i wiadomości prywatnych. Korzystanie z obecnego komunikatora jest uciążliwe, zwłaszcza z telefonu. Nie wyobrażam sobie takiego czatu podczas trwania przyjęć zaręczynowych. Wyszukiwanie osób, do których chce się wysłać PW, również szwankuje. Ogólnie pomysł nietrafiony.