Powrót do starych czatów,pw
- LauraPalmer
- Miss Kołyski
Re: Powrót do starych czatów,pw
Wiecie co? Tak się podniecacie że tak super że czat. A [CIACH] za przeproszeniem.
Co to się podziało że teraz tak wygląda pisanie wiadomości klubowych i prywatnych? Komu to niby ma służyc?
Z tego co wiem, gra jest robiona dla grających a nie dla adminów którzy tylko sprawdzają czy jest okej i czy działa.
Kombinujecie jak koń pod góre, a zamiast robić dobrze, robicie coraz gorze. DO tego stopnia, że gra zaczyna się robić mecząca i nudna.
Wszyscy przyzwyczaili się do tamtego i jakoś nikt wam nie pisal, że trzeba to zmienic to za przeproszeniem na [CIACH] wy to zmeiniacie ?
Co to się podziało że teraz tak wygląda pisanie wiadomości klubowych i prywatnych? Komu to niby ma służyc?
Z tego co wiem, gra jest robiona dla grających a nie dla adminów którzy tylko sprawdzają czy jest okej i czy działa.
Kombinujecie jak koń pod góre, a zamiast robić dobrze, robicie coraz gorze. DO tego stopnia, że gra zaczyna się robić mecząca i nudna.
Wszyscy przyzwyczaili się do tamtego i jakoś nikt wam nie pisal, że trzeba to zmienic to za przeproszeniem na [CIACH] wy to zmeiniacie ?
Ostatnio zmieniony 2 cze 2017, o 22:17 przez Casandra, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Proszę uważać na słowa.
Powód: Proszę uważać na słowa.
Lea Chang również proszę o zmianę ustwień na klasyczną wersję
Inez1994, również proszę o przywrócenie poprzednich ustawień
Laurie, ja również proszę o powrót do starych ustawień, te aktualne to jakaś masakra 

Yakumo - Proszę o powrót do starych ustawień.
Alice prosi o powrót do starych ustawień.
Polla
Proszę o powrót do starych ustawień!!!!
Proszę o powrót do starych ustawień!!!!
- HaileyMagen
- Miss Kołyski
- Kontakt:
HaileyMagen prosi o powrót do starych ustawień 

Moje motto: Jeśli wiara czyni cuda, trzeba wierzyć że się uda
Len Lenka - Proszę o powrót do starych ustawień.
Wnoszę o powrót poprzedniego systemu czatu drużynowego. Obecny system nie przynosi nic dobrego, a wręcz przeciwnie. Prosimy o powrót ustawień, które zachęcały do wspólnej gry, a nie przeszkadzały, irytowały i utrudniały.
kosztorys
kosztorys
Proszę o powrót do starych ustawień!!! - Lenaya
Nidia, proszę o powrót do starych ustawień.

Nie dosc,ze ten czat jest wolny,brzydki ibardzo malutki .Jak ktos siedzi na kompie i ma chowajacy sie pasek menu to wtedy ma niezla zabawe z tym czatem. na telefonie rowniez jest 'niezla zabawa'
Wiadomosci prywatne.. to jest katorga. Nie mozna ich skasowac, zamknac, nic. Mam juz pare wiadomosci,ktore chcialabym zamknac. Mam nawet jedna pusta, bo to byl moj test by sprawdzic jak dziala..
Nikt nam nic nie powiedzial, nie przygotowal nas na taki dramat.
Szczerze watpie,ze oddadza nam nasze czaty spowrotem. No chyba,ze zaplacimy im niezly hajs
Wiadomosci prywatne.. to jest katorga. Nie mozna ich skasowac, zamknac, nic. Mam juz pare wiadomosci,ktore chcialabym zamknac. Mam nawet jedna pusta, bo to byl moj test by sprawdzic jak dziala..
Nikt nam nic nie powiedzial, nie przygotowal nas na taki dramat.
Szczerze watpie,ze oddadza nam nasze czaty spowrotem. No chyba,ze zaplacimy im niezly hajs

Mikaxx-jestem za powrotem do starych ustawień 

Co nie boli, to nie życie, co nie przemija, to nie szczęście.