Dział "Gra Arena Mody"
- fajnie by było zdecydować się, czy "Sugestie" mają być osobnym działem czy tematem, bo obecnie istnieje i to i to obok siebie, trochę zbędnie. Fajnie by było też, gdyby administracja odpowiadała na te posty, np. podobnie jak jest to w temacie z pytaniami do oficjalnych konkursów, że są edytowane na kolorowo, bo myślę, że jest jakaś orientacja na to, co może przejść, a co totalnie odpada. Może pomogłoby to kierunkować nas i nasze pomysły na właściwe tory? Osobiście też byłoby mi miło, jakby powiedzmy raz w roku było zrobione jakieś podsumowanie, typu "Te sugestie trafiły do twórców gry...", ale to nawet nie wiem, czy coś takiego się dzieje i czy coś stamtąd trafia. A jak nie trafia, to właściwie zarówno dział jak i sam temat są cokolwiek zbędne

- w osobnym dziale, albo w dziale "Zadaj pytanie" przykleiłabym temat z FAQ (administracja na pewno wie jakimi pytaniami jest najczęściej zalewana), ewentualnie z czymś w rodzaju poradnika do gry (wiem, że istnieje w grze zakładka "Pomoc", która nas tam kieruje, ale nie bardzo wiem ile osób faktycznie tam zagląda po ilości pytań wnioskując)
- zastanawiam się też nad koniecznością istnienia działu "Zgłoś błąd", skoro w grze można wysłać ticketa, a na forum PW w skrajnym przypadku, a wiele osób i tak z problemami pisze po prostu w głównym dziale i się nie fatyguje tam zajrzeć, ale to też nie wiem jak działa od strony administracji.
Dział "Porozmawiajmy o grach"
- przeniosłabym dział "Oficjalne konkursy" do działu "Gra Arena Mody"
- pozostałe aktywne tematy przeniosłabym luźno do działu "Gra Arena Mody"
- dział "Stylistka Tygodnia" przeniosłabym do "Gry i zabawy", bo tam też znajduje się dział na te nieoficjalne konkursiki. Tym sposobem dział "Porozmawiajmy o grach" by zniknął
Dział "Gry i zabawy"
- usunęłabym dział "Mini Gry" bo chyba nie wnosi on niczego... Można np. w dziale "Arena mody" jeśli powstałoby jakieś FAQ dać opis jak w te gry grać i tyle.
- nie jestem przekonana co do działu "Inne zabawy" bo zawarte tam tematy spokojnie mieszczą się w kategorii "Gier i zabaw".
- nie wiem, czy taka opcja już jest wprowadzona, ale w dziale "Wyliczanki" wyłączyłabym naliczanie postów, bo te "gry" chyba tylko do tego służą.
- w dziale "Konkursy" zrobiłabym archiwum, żeby tematy zamknięte nie przeplatały się z aktywnymi, a nadal były możliwe do obejrzenia.
- ponadto, jeśli już istnieją takie a nie inne działy, to przydałoby się w nich posprzątać, bo np. temat "Kupmy sobie dom" bardziej pasuje mi do "Wyliczanek" itp
Dział "Nasze Hobby"
- nie bardzo wiem, czy tu w ogóle potrzebne są te kategorie, bo dział jest najczęściej martwy, a ponadto w "Koszyczku pełnym szpargałów" są poddziały takie jak "O nas", "Rozrywka", "Ulubione", "Inne", gdzie spokojnie można o swoim hobby pisać. Albo wręcz dopisać "Rozrywka i hobby", albo "Ulubione i hobby".
Trochę też boję się o to prosić, ale odświeżyłabym też grafikę widniejącą w tle, bo o ile pamiętam te lalki towarzyszą nam od początku

Albo np. pozwoliła na wybór między 2-3 grafikami, a tłem w jednym kolorze, bo czasem ciężko się coś na forum ogląda, zwłaszcza jeśli temat pełen jest zdjęć, a z boku "wystaje" coś pstrokatego.