AM - Problemy z logowaniem
Re: AM - Problemy z logowaniem
Po pierwsze - przeglądarki mam obydwie i nie dziala na obywdowch
Po drugie - ciasteczka wyczyszczone i dalej nic nie dziala
Jak przywróciłaś ten system bo nie mam pojęcia jak to zrobić?
POMOŻE MI KTOŚ WRESZCIE ??
jest teraz nowe wydarzenie a ja nie mogę nic zdobyć bo nie mogę nic zrobić !
próbowałam już na każdej przeglądarce nawet próbowałam instalować je od nowa i nic nic nic kompletnie nic nie mogę zrobić i dzieje mi się tak tylko z areną mody wszystkie inne strony działają mi prawidłowo , usuwałam już ciasteczka i tak dalej ale to nic nie daje nie wiem już co mam robić a tutaj nikt nie potrafi mi pomóc ;/ nikt nawet nie próbuje mi pomóc , ktoś się w ogóle interesuje tym forum i tym co tutaj piszemy czy nikt ? chciałabym wreszcie móc normalnie wejść na AM tak jak kilka dni temu kiedy nie było żadnych problemów a nic nie zrobiłam i nie mam pojęcia czemu ten się pojawił więc proszę POMÓŻCIE !!!!!!!
Po drugie - ciasteczka wyczyszczone i dalej nic nie dziala
Jak przywróciłaś ten system bo nie mam pojęcia jak to zrobić?
POMOŻE MI KTOŚ WRESZCIE ??
jest teraz nowe wydarzenie a ja nie mogę nic zdobyć bo nie mogę nic zrobić !
próbowałam już na każdej przeglądarce nawet próbowałam instalować je od nowa i nic nic nic kompletnie nic nie mogę zrobić i dzieje mi się tak tylko z areną mody wszystkie inne strony działają mi prawidłowo , usuwałam już ciasteczka i tak dalej ale to nic nie daje nie wiem już co mam robić a tutaj nikt nie potrafi mi pomóc ;/ nikt nawet nie próbuje mi pomóc , ktoś się w ogóle interesuje tym forum i tym co tutaj piszemy czy nikt ? chciałabym wreszcie móc normalnie wejść na AM tak jak kilka dni temu kiedy nie było żadnych problemów a nic nie zrobiłam i nie mam pojęcia czemu ten się pojawił więc proszę POMÓŻCIE !!!!!!!
Ostatnio zmieniony 26 sty 2013, o 18:40 przez Arnica, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Pisanie posta pod postem
Jeśli nikt nie próbuje Ci pomóc to pewnie dlatego, że nie potrafi, albo nie śledzi tego wątku non stop.
O przywracaniu systemu poczytaj w google, ja się na tym właściwie nie znam i sama robiłam wszystko z pomocą internetowych instrukcji. Jednak jeśli nie wiesz nawet co to jest, to może nie rób nic sama tylko poproś o pomoc kogoś, kto ma o tym jakieś pojęcie. Przywracając system możesz stracić część plików, które masz zapisane na komputerze.
Odinstalowywałaś jakieś programy mniej więcej wtedy, kiedy zaczęłaś mieć problemy z grą? Albo przeciwnie - coś nowego instalowałaś?
O przywracaniu systemu poczytaj w google, ja się na tym właściwie nie znam i sama robiłam wszystko z pomocą internetowych instrukcji. Jednak jeśli nie wiesz nawet co to jest, to może nie rób nic sama tylko poproś o pomoc kogoś, kto ma o tym jakieś pojęcie. Przywracając system możesz stracić część plików, które masz zapisane na komputerze.
Odinstalowywałaś jakieś programy mniej więcej wtedy, kiedy zaczęłaś mieć problemy z grą? Albo przeciwnie - coś nowego instalowałaś?
Nic nie instalowałam ani nie odinstalowywałam. A z tym przywracaniem systemu się właśnie trochę boję, bo nie korzystam z komputera sama i mogę usunąć jakieś pliki siostrom. No myślałam, że jak napiszę na forum to ktoś mi pomoże, ale jak widać no nie bardzo.
Jak Ci się nie podoba to nie pisz. Dajemy Ci tyle rad, ale ty z nich nie korzystasz. Twój problem.
Jak z nich nie korzystam ? zrobiłam wszystko co napisali wszyscy wcześniej. prócz tego przywracania systemu. Przepraszam, ze jestem troche niemila ale tak fajnie gralo mi sie na AM a teraz klapa
juz nie wiem co robic
no teraz to już kompletnie nie wiem co robić
przywróciłam ten system i nic nie pomogło
co teraz?

no teraz to już kompletnie nie wiem co robić

Ostatnio zmieniony 26 sty 2013, o 18:39 przez Arnica, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja jestem prawie pewna, że takie problemy jak u Ciebie pojawiły mi się po czyszczeniu komputera z niepotrzebnych programów. Odinstalowywałam co popadnie i możliwe, że wyrzuciłam coś, dzięki czemu gra działała mi normalnie. Po przywróceniu systemu wszystkie skasowane programy wróciły i problem zniknął.
A tak z ciekawości spytam - masz ten sam problem z IS? Dałabyś radę się tam zalogować lub założyć konto, jeśli go nie masz?
PS System przywróciłaś do daty, kiedy gra Ci działała?
A tak z ciekawości spytam - masz ten sam problem z IS? Dałabyś radę się tam zalogować lub założyć konto, jeśli go nie masz?
PS System przywróciłaś do daty, kiedy gra Ci działała?
Właśnie IS działa mi idealnie , żadnych problemów. No tak gra nie działa mi od kilku dni przywróciłam o cały tydzień ale nic kompletnie się nie zmieniło
Błąd przetwarzania XML: nieoczekiwany stan parsera
Obszar: jar:file:///C:/Program%20Files/Mozilla%20Firefox/omni.ja!/chrome/toolkit/content/global/netError.xhtml
Numer wiersza: 311, kolumna 58: <div id="ed_netInterrupt">&netInterrupt.longDesc;</div>
---------------------------------------------------------^
jak próbuje zalogować się na AM pojawia mi się takie coś ktoś wie o co chodzi ?
Błąd przetwarzania XML: nieoczekiwany stan parsera
Obszar: jar:file:///C:/Program%20Files/Mozilla%20Firefox/omni.ja!/chrome/toolkit/content/global/netError.xhtml
Numer wiersza: 311, kolumna 58: <div id="ed_netInterrupt">&netInterrupt.longDesc;</div>
---------------------------------------------------------^
jak próbuje zalogować się na AM pojawia mi się takie coś ktoś wie o co chodzi ?
Ostatnio zmieniony 26 sty 2013, o 18:38 przez Arnica, łącznie zmieniany 1 raz.
Naprawdę nie mam pojęcia o co może chodzić. Jeśli uda Ci się zalogować do gry (może na innym komputerze?), to opisz swój problem i wyślij na "kontakt". Albo poszukaj pomocy na oficjalnym fanpage'u gry (na facebooku), może tam ktoś prędzej będzie potrafił Ci pomóc.
wysłałam na kontakt z IS . no i dzięki za próbe pomocy 

Nie ma za co, mam nadzieję, że uda Ci się rozwiązać problem. 

arena mody strasznie muli
gram w tę grę od samego początku, korzystam z jednego komputera i internetu, do niedawna było wszystko ok, ale ostatnio gra potwornie muli, nie mogę normalnie toczyć pojedynków, robić zakupów ani przebierać swojej pani, wszystko tak wolno chodzi że aż się grać odechciewa...
co z tym zrobić?
co z tym zrobić?
Re: arena mody strasznie muli
Czy internet(modem,router) Ci nie szwankuje? Próbowałaś na przeglądarkach zalecanych czyli Chrome i Firefox? Usuwałaś jakieś programy?
korzystam z przeglądarki chrome, nic nie usuwałam, inne strony działają dobrze...
Też mam Chrome na kompie. Nigdy nie mogłam zalogować się normalnie na kompie, nie wyświetlały się niektóre elementy, stromy baaardzo długo się ładowały
Ja jeszcze nie sprawdzałam, ale może spróbuj na innej przeglądarce, komputerze