AM - Problemy z logowaniem
Re: AM - Problemy z logowaniem
Przenoszę i łączę wątek. Proszę uważnie czytać tytuły działów i wątków i sprawdzać czy podobny temat nie był już poruszany.
Przerwa konserwacyjnaSorry, we are currenlty working on the game. We will be back as soon as possible.

Już od wczoraj tak jest, a szkoda, bo chciałam jak najwięcej serc nazbierać.
problem z logowaniem
od godziny probuje sie zalogowac ,nic z tego nie wychodzi,czy az tak serwer jest przeładowany?moze to moja wina?co sie dzieje?
Re: problem z logowaniem
Mnie również wcześniej nie wchodziło, ale już wszystko działa poprawnie, pewnie jest związane ze z pracami nad areną, jutro powinno już wszystko być w porządku, cierpliwości.
-
- Miss Kołyski
Witam. Od pewnego czasu gdy wchodzę na AM, gra strasznie mi wolno chodzi i się zacina po czym wyskakuje mi taki o to komunikat że Strona internetowa pod adresem http://arenamody.pl/ może być tymczasowo niedostępna lub została na stałe przeniesiona pod inny adres internetowy. Błąd 103 (net::ERR_CONNECTION_ABORTED). Nieznany błąd. Bardzo prosiłabym o pomoc.
Ps. Przepraszam jeśli piszę to nie w tym miejscu co trzeba, lecz uznałam że to odpowiedni temat.
Ps. Przepraszam jeśli piszę to nie w tym miejscu co trzeba, lecz uznałam że to odpowiedni temat.
Nie wiem, jak u innych, ale ja nie moge wcale się zalogować na AM od dobrych paru godzin.
Jak kliknę enter albo "wchodzę", to strona logowania ciągle się odświeża, zamiast odrazu przekierować mnie na stronę główną mojego konta.. 

- kwiatuszeczek
- Miss Przedszkola
Eh... próbuję się zalogować i nic. Pewnie coś robią tylko szkoda, że nie było komunikatu.
Widzę, że dzisiaj wszyscy mają problem z logowaniem, także zapewne to nie moja wina i czekam aż pewnie skończą się jakieś pracę.
facebook
Drodzy gracze,
Od około godziny 17 mamy globalne problemy z serwerami większości naszych gier. Gry się nie ładują lub widać różnego rodzaju błędy 50x/białe strony.
Aktualnie pracujemy nad naprawą tego, ale nie jesteśmy w stanie powiedzieć kiedy gra wróci do normalnego działania.
Za zaistniałe problemy przepraszamy!
Zespół XS Software
Drodzy gracze,
Od około godziny 17 mamy globalne problemy z serwerami większości naszych gier. Gry się nie ładują lub widać różnego rodzaju błędy 50x/białe strony.
Aktualnie pracujemy nad naprawą tego, ale nie jesteśmy w stanie powiedzieć kiedy gra wróci do normalnego działania.
Za zaistniałe problemy przepraszamy!
Zespół XS Software
A chciałam w końcu zrobić jakąś stylizacje. No nic, trzeba czekać