Koniec współpracy z Dotpay?
-
- Miss Kołyski
Koniec współpracy z Dotpay?
Dzień dobry, czy ktoś miał może podobny problem w ostatnich dniach? Przy próbie płatności poprzez e-przelew Dotpay pojawia się na stronie Dotpay komunikat:
"Szanowny Kliencie,
w tym sklepie płatności Dotpay nie są dostępne.
Wróć na stronę koszyka lub skontaktuj się ze Sprzedawcą."
Nie znalazłam nigdzie informacji o zakończeniu współpracy a zaledwie tydzień temu usługa działała.
"Szanowny Kliencie,
w tym sklepie płatności Dotpay nie są dostępne.
Wróć na stronę koszyka lub skontaktuj się ze Sprzedawcą."
Nie znalazłam nigdzie informacji o zakończeniu współpracy a zaledwie tydzień temu usługa działała.
Re: Koniec współpracy z Dotpay?
Centrala gry jest poinformowana o tym problemie i pracują nad naprawą problemu. Trzeba niestety uzbroić się w cierpliwość, natomiast dobra wiadomość jest taka, że nic nie wiadomo o tym, by płatności przez Dotpay miały zniknąć
Żadna dama nie będzie walczyć sama
-
- Miss Kołyski
Dziękuję za odpowiedź, chciałabym aby tak było ale chyba jednak już Dotpay na dobre rozwiązało współpracę i zniknęło nawet z pola płatności do wyboru.
- Ayanami
- Miss Piaskownicy
- Kontakt:
jakieś info na temat alternatywy dla dotpay? dla mnie to była najwygodniejsza opcja, dwa kliki, blik i diamenty na koncie
którą z pozostałych opcji ewentualnie polecacie? bo jakoś do tych pozostałych wersji nie jestem przekonana
którą z pozostałych opcji ewentualnie polecacie? bo jakoś do tych pozostałych wersji nie jestem przekonana
Dla mnie to też była najwygodniejsza. Opcja. Z pozostałych opcji korzystanie z payssfecard.
Dla mnie też była to najlepsza opcja. Dostępne jest też Pay-Pal, wygodniejsze od paysafecard.
Żeby dotrzeć do krainy bajek trzeba przejść przez zaczarowane lustro
Nigdy nie korzystałam, więc nie wiem. A z psc nie mam problemu, bo pod oknami praktycznie nam Żabkę:D
-
- Miss Kołyski
Ja również przeszłam na paysafecard i też mam blisko Żabeczkę
Co do Dotpay administracja napisała mi jeszcze, że Dotpay to teraz część Przelewy24 i pracują nad połączeniem tego z grą i mają nadzieję, że wkrótce będzie można kupować diamenty e-przelewem. Może komuś się przyda ta informacja.
Co do Dotpay administracja napisała mi jeszcze, że Dotpay to teraz część Przelewy24 i pracują nad połączeniem tego z grą i mają nadzieję, że wkrótce będzie można kupować diamenty e-przelewem. Może komuś się przyda ta informacja.
Dzięki za info. Dla mnie to była najwygodniejsza forma
- Ayanami
- Miss Piaskownicy
- Kontakt:
dzięki za info danascully44, mam nadzieję, że e-przelew wróci
jakoś nie mam ochoty zakładać kont na paysafecardach czy paypalach tylko, żeby kupić diaxy na Arenie
jakoś nie mam ochoty zakładać kont na paysafecardach czy paypalach tylko, żeby kupić diaxy na Arenie
Tez kupowalam e-przelewem ,teraz ta opcja zniknela ,mam nadzieje ze wróci
kupuje karte podarunkowa gogle play i laduje diamenty przez telefon ,reszta opcji platnosci mnie nie interesuje
kupuje karte podarunkowa gogle play i laduje diamenty przez telefon ,reszta opcji platnosci mnie nie interesuje
-
- Miss Kołyski
Też nie chcę zakładać kont ale na szczęście do płatności paysafecard wystarczy kupić doładowanie i można używać bez konta, jedynie maila wymagają (przynajmniej tak to wygląda odkąd używam przez kilka tygodni)