moj problem wyglada tak
mialam kiedys konto na fotka.pl i gralam w am przez fotke..po jakims czasie skasowalam profil na fotce i myslalam ze rowniez skasuje mi sie profil pani na am i zalozylam sobie nowe konto i gralam juz przez arene na nowym koncie.
ostatnio przy wyzywaniu pan na arenie przypadkiem trafilam na ten moj profil na ktorym gralam z fotki/ czemu nie skasowal sie razem z fotka? czy jest mozliwe odzyskanie tamtego konta ? wtedy skasuje obecne
ktos pomoze?
Proszę nie pisać posta pod postem. // Casandra95
problem ze starym kontem
-
- Miss Kołyski
Re: problem ze starym kontem
Niestety z tego co się orientuje na konto założone poprzez serwis fotka możesz się zalogować tylko i wyłącznie przez fotkę, ewentualnie można później zmieniać maila itd by móc do gry logować się normalnie. Jednak konto nie usuwa się, kiedy usuniesz fotkę...
Najlepiej by było, gdybyś opisała całą sytuacje używając opcji "kontakt" w grze (u góry po prawej stronie jak rozwiniesz paseczek z kołem zębatym) - tam GO mają większe szanse by rzeczy posprawdzać, jednak tak jak mówię najprawdopodobniej konta założonego poprzez fotkę będzie bardzo ciężko odzyskać...
Najlepiej by było, gdybyś opisała całą sytuacje używając opcji "kontakt" w grze (u góry po prawej stronie jak rozwiniesz paseczek z kołem zębatym) - tam GO mają większe szanse by rzeczy posprawdzać, jednak tak jak mówię najprawdopodobniej konta założonego poprzez fotkę będzie bardzo ciężko odzyskać...