komentarze
- fiora_fiora
- Miss Żłobka
komentarze
W jaki sposób załącza się do komentarzy rożnego rodzaju animacje, czy też zmienia np. czcionkę, kolor itd. kombinuje, kombinuje i tak mi nie wychodzi 

pozdrawiam Colibra 

Re: komentarze

Do robienia tych wszystkich szczególnych rzeczy służą te ikonki

(Od lewej do prawej)
1. Pogrubienie - sprawa bardzo prosta, bo wystarczy, że po nawiasie [] wpiszesz tekst. Jeżeli jeszcze raz naciśniesz na tą samą ikonkę to sprawisz, że na samym końcu będziesz już pisać normalnie przykład
2. Kursywa - tak jak z pogrubieniem, ale tekst będzie pochylony, przykład
3. Podkreślenie - Tak ja z tymi dwoma, tekst pomiędzy nawiasy i wychodzi podkreślone słowo. przykład
4. Skreślenie - to samo tylko, że tekst będzie skreślony. [s]Przykład[/s] (na forum nie ma tej opcji

5. Hiperłącze - po = w nawiasie musisz wpisać adres strony, poza nawiasem napisać tekst i jeszcze raz nacisnąć tą samą ikonkę. Przykład
6. Obrazek - klikasz dwukrotnie na ikonkę i pomiędzy nawiasy ]...[ wpisujesz link do obrazka. Tutaj nie będzie przykładu bo jest na samym początku

7. Mail - z tego się nie korzysta więc nie opisuje - jak będziesz chciała to sama odkryjesz - ogólnie nie jest to potrzebne

8. Położenie teksty - po = wpisujesz right - gdy chcesz tekst z prawej, center - gdy na środku: (oczywiście jak chcesz wrócić do normalnego od lewej to naciskasz jeszcze raz i po nawiasie zamykającym piszesz już normalnie)
Left
Center
Right
9. Wielkość - po = wpisujesz 5, 10, 15, 20 <- w zależności od tego jakiej wielkości chcesz mieć i naciskając jeszcze raz tą samą ikonkę sprawiasz, że tekst znowu ma domyślną wielkość. 10. Kolory - i tu jest zabawa

11. Tego też się raczej nie stosuje więc nie będę tłumaczyć

Powodzenia w zabawie...

- fiora_fiora
- Miss Żłobka
dziękuje
bardzo dokładnie to wytłumaczyłaś - właśnie spr i na razie mi wychodzi 

pozdrawiam Colibra 

Nie ma sprawy
Jakby coś Ci nie wychodziło to napisz już PW i sprawę rozwiążemy
Temat zamykam