Witam, mam pytanie, jaką treść wpisujecie w sms przy zamawianiu diamentów? Wczoraj zamówiłam diamenty, dostałam odp sms, cytuję dosłownie fragment: "Aby dokonczyc transakcje, odpowiedz na te wiadomosc, wysylajac T.". A więc dzisiaj rano wysłałam samo "T", po chwili przyszła odpowiedź, znów cytuję: "Bledna wiadomosc. Sprawdz pierwsze slowo i numer, na jaki wysylasz. Sprobuj jeszcze raz. Dziekujemy". Oczywiście, kasa z konta komórki ściągnięta, diamentów nie ma. I teraz zaczynają się schody. Na str gry, podczas zamawiania diamentów, pojawia się podpowiedź, znów cytuję: "Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość SMS.
Odpowiedz T lub
wyślij T pod numer
92568, aby zrealizować zakup.". Pogrubienie w cytacie jest identyczne, jak na stronie. I teraz jak to rozumieć - mam wysłać samo T (jak mi podano w pierwszym sms, który otrzymałam na komórkę)? Czy też treść wiadomości powinna brzmieć "Odpowiedz T" lub "wyślij T"?
Bitwa o moje diamenty lub zwrot kasy z paypal rozpoczęta, ciekawe, co z tego wyjdzie. Jeżeli któraś z Użytkowniczek miała taki problem, niech się podzieli swoją wiedzą. Czytałam wypowiedzi paru dziewczyn, które mimo zamówienia, ostatecznie diamentów nie otrzymały, a kontakt z paypal był średni. Kiedyś już diamenty zamawiałam, problemu nie było. A teraz jak na złość - chciałam nowe fryzury, mam problem

Szkoda tylko, że nie pamiętam, co wpisywałam w wiadomości zwrotnej.