Brak loginu oraz hasła

Masz pytanie, które nie znajduje się w FAQ? Możesz zadać je w tym miejscu.
Kar0
Miss Kołyski
Miss Kołyski

Brak loginu oraz hasła

Post autor: Kar0 » 11 lip 2014, o 15:09

Witam!
Pisałam już do Areny Mody na facebooku z związku z ustaleniem hasła oraz loginu,(ponieważ loguje się przez fotke no wiec dostałam ten login :
http://forum.imperiumstylu.pl/viewtopic ... ka#p517388

Postępowałam zgodnie z instrukcją tzn:
Zmieniłam w grze e-maila na mojego aktualnego, nawet potwierdziłam e-maila, kodem, który przyszedł mi w wiadomości.
Następnie poprzez główną stronę Arena Mody wzięłam przypomnienie hasła.
Do przypomnienia wymagany był e-mail, który podałam... Przyszedł mi login oraz hasło
Mój login nie było taki jaki mam obecnie na Arenie Mody, dostałam taki login : abhcjdsdc
Po wielu próbach zalogowaniu się na stronie głównej Areny Mody wpisywaniu mojego loginu który mam aktualny teraz i wpisywaniu hasła z wiadomości nie mogłam się zalogować. Gdy zalogowałam się z danymi z wiadomości zakładało mi nowe konto. Nie wiem co mam dalej robic, ponieważ chce mieć swoje konto. Nie robiłabym z tym nic, ale chcąc zalogować sie na innym komputerze, poprzez fotke. Wysyła mnie na strone główna Areny.

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Vin
Super Operatorka Gry
Super Operatorka Gry

Re: Brak loginu oraz hasła

Post autor: Vin » 11 lip 2014, o 17:48

Ale używasz swojego loginu czy nicku z gry? Bo z tego co zrozumiałam co napisałaś, używasz do logowania się do gry swojego nicku postaci, a login to inna rzecz. Jak masz fotkowy mail ''nazwa_konta@fotka.pl'' to twój login z gry powinien być jednocześnie nazwą konta z fotki.

Kar0
Miss Kołyski
Miss Kołyski

Post autor: Kar0 » 11 lip 2014, o 20:16

W linku było wytłumaczone żeby zmienić 'nazwa_konta@fotka.pl'' na swój aktualny e-mail. Wiec to zrobiłam, jednak po przypomnieniu hasła na @ dochodzi ten który ustawiony był automatycznie. a gdy loguje się na te dane które ustalone były automatycznie, zakłada mi nowe konto, gdy loguje się na mój nick z gry a hasło wpisuje z @ nie dzieje się nic. Nie wiem już co mam robić, a chce zatrzymać swoje konto. :)

"Następnie na stronie arenamody.pl użyć przypomnienia hasła - podać tam login z gry + e-mail." chciałam zrobić tak jak tutaj jste napisane, ale przypomnienie jest tylko na @ a nie na login z gry

Awatar użytkownika
MisAdmin
Ex-Atomówka
Ex-Atomówka

Post autor: MisAdmin » 12 lip 2014, o 20:25

Wyślij mi prywatną wiadomość na forum. Podaj tam nazwę swojej Pani oraz link/login z fotki. Poszukam tego konta i zobaczę co tam się porobiło.

Zablokowany