Ubrania

Masz pytanie, które nie znajduje się w FAQ? Możesz zadać je w tym miejscu.
InDisguise
Miss Kołyski
Miss Kołyski

Ubrania

Post autor: InDisguise » 10 lut 2014, o 21:03

Obserwuje stroje innych pań i mają np. strój zrobiony tak że bluzka wpuszczona jest w spodnie czy spodnice, jak to zrobić?

Awatar użytkownika
Vin
Super Operatorka Gry
Super Operatorka Gry

Re: Ubrania

Post autor: Vin » 10 lut 2014, o 21:16

Kiedy jesteś w garderobie i przebierasz swoją panią, zakładając kolejne ubrania dodają się one na taki pionowy pasek z prawej strony. Jeśli złapiesz konkretny kwadracik z ubraniem i przesuniesz go nad inny to możesz tym sposobem ustalić ich kolejność :)

InDisguise
Miss Kołyski
Miss Kołyski

Post autor: InDisguise » 11 lut 2014, o 09:00

jeszcze mam takie pytanie? co z tymi sklepami? bo inne panie na moim poziomie maja ubrania a ja takich nigdzie nie moge znalezc. i czy jak sa te sklepy dodatkowe to dostajemy jakas wiadomosc? ui czy one byly ostatnio?

Awatar użytkownika
katia20ww
Miss Piaskownicy
Miss Piaskownicy

Post autor: katia20ww » 11 lut 2014, o 14:30

Pewnie chodzi ci o kolekcje limitowane, pojawiają sie w grze co jakis czas zazwyczaj na 2 tyg pozniej juz nigdzie nie są dostepne chyba ze jakas kolekcja zostanie powtórzona.
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
kruella
Miss Gimnazjum
Miss Gimnazjum

Post autor: kruella » 13 lut 2014, o 16:14

InDisguise pisze:jeszcze mam takie pytanie? co z tymi sklepami? bo inne panie na moim poziomie maja ubrania a ja takich nigdzie nie moge znalezc. i czy jak sa te sklepy dodatkowe to dostajemy jakas wiadomosc? ui czy one byly ostatnio?
były jakiś czas temu, a wiadomość o nim dostajemy, jak tylko się pojawi:)
...

Zablokowany