Ubrania
-
- Miss Kołyski
Ubrania
Obserwuje stroje innych pań i mają np. strój zrobiony tak że bluzka wpuszczona jest w spodnie czy spodnice, jak to zrobić?
Re: Ubrania
Kiedy jesteś w garderobie i przebierasz swoją panią, zakładając kolejne ubrania dodają się one na taki pionowy pasek z prawej strony. Jeśli złapiesz konkretny kwadracik z ubraniem i przesuniesz go nad inny to możesz tym sposobem ustalić ich kolejność 

-
- Miss Kołyski
jeszcze mam takie pytanie? co z tymi sklepami? bo inne panie na moim poziomie maja ubrania a ja takich nigdzie nie moge znalezc. i czy jak sa te sklepy dodatkowe to dostajemy jakas wiadomosc? ui czy one byly ostatnio?
Pewnie chodzi ci o kolekcje limitowane, pojawiają sie w grze co jakis czas zazwyczaj na 2 tyg pozniej juz nigdzie nie są dostepne chyba ze jakas kolekcja zostanie powtórzona.
były jakiś czas temu, a wiadomość o nim dostajemy, jak tylko się pojawi:)InDisguise pisze:jeszcze mam takie pytanie? co z tymi sklepami? bo inne panie na moim poziomie maja ubrania a ja takich nigdzie nie moge znalezc. i czy jak sa te sklepy dodatkowe to dostajemy jakas wiadomosc? ui czy one byly ostatnio?
...