Dlaczego nie mogę normalnie grać?
Dlaczego nie mogę normalnie grać?
A więc.. Mam problem z normalną grą w AM. Strony bardzo wolno się ładują, albo wcale nie mogą się załadowac i wtedy wyskakuje błąd: 'strona internetowa jest niedostępna' (w przypadku przeglądarki chrome). Za kilkukrotnymi próbami odświezenia wreszcie uda się załadować stronę, ale taka ra jest bardzo męcząca i denerwująca.. Dodam, że próbowałam grać na każdej przeglądarce i bezskutecznie. A np. na tablecie AM działa mi bez zarzutu, ale na małym ekranie to też jest bardzo męczące. Natomiast na laptopie gra IS działa mi bezproblemowo.
Dlaczego tak się dzieje? :c Może mam jakieś złe ustawienia w laptopie, albo brak czegoś..? Jest ktoś w stanie mi pomóc..?
Dlaczego tak się dzieje? :c Może mam jakieś złe ustawienia w laptopie, albo brak czegoś..? Jest ktoś w stanie mi pomóc..?
Re: Dlaczego nie mogę normalnie grać?
Może zobacz po przerwie konserwacyjnej, możliwe, że jakieś zakłócenia przed przerwą
Mnie np. tuż przed przerwą jak dodaję post na forum się muli komputer 

Ale ja tak mam odkąd tylko powstała AM. Od samego początku. Bo pamiętam, że kiedyś się zarejestrowałam i przez to mulenie właśnie przestałam grac, ostatnio jednak chciałam do tego wrócić i dalej jest to samo..
Jak już pisałam, sprawdzałam na każdej przeglądarce...
Też mam z tym problem na jednym komputerze na Chrome nie wchodzi w ogóle, na Mozilli nie reaguje na kliknięcia i domek się nie ładuje, a na drugim komputerze na Mozilli nie mogę wejść do domku bo przycisk "Zezwól" jest jakby zablokowany. Sprawdziłam wszelkie aktualizacje przeglądarek i adobe itp. są aktualne więc nie wiem w czym problem i dlaczego aż tak różni się gra na dwóch różnych komputerach na tych samych przeglądarkach.
Być może to naprawdę problem z komputerami, z jakimiś ustawieniami... Nikt nie pomoże? :c
najwyraźniej masz za slabego neta .
Raczej nie za słabego neta, bo net jest dobry, to chyba chodzi o ustawienia w laptopie. Cóż.
miałam kiedyś podobnie, pomógł reinstall systemu
Nie będę reinstalować systemu specjalnie po to