Hej wam mam powazny problem . Zaczelam grac na AM przez portal fotka.pl . pewnego dnia chcialam wejsc na am przez telefon bo cos tam zapomnialam zrobic i okazalo sie ze nie znam ani mojego loginu ani hasla
1 ) haslo z fotki nie pasuje
2) e mail z fotki tez nie pasuje
Pisalam juz do 'kontak 'tu ' z AM i do ludiz z fotki jednak z fotki zostalam odeslana do AM a z AM do fotki
Napewno ktoras z Was tez miala taka sytuacje i nie wierze ze nic sie z tym ni da zrobic
Prosze pomozcie
Brak loginu oraz hasla
Re: Brak loginu oraz hasla
Hej,
logowanie przez portal fotka.pl odbywa się inaczej niż przez stronę arenamody.pl.
Hasło jest tam generowane automatycznie, a e-mail związanych jest z nazwą konta (nazwa_konta@fotka.pl).
Mając te dane możesz spróbować zmienić e-mail w grze na swój. Następnie na stronie arenamody.pl użyć przypomnienia hasła - podać tam login z gry + e-mail. Teoretycznie jeśli kombinacja będzie poprawna, to otrzymasz nowe hasło na swój e-mail i będziesz mogła się logować również przez stronę arenamody.pl. Pamiętaj jednak, że taka zmiana hasła może doprowadzić do tego, że stracisz możliwość logowania przez portal fotka.pl albo całkowicie zablokujesz sobie możliwość logowania.
Niestety ja tego nie mam jak wypróbować, więc mój wywód jest czysto teoretyczny
logowanie przez portal fotka.pl odbywa się inaczej niż przez stronę arenamody.pl.
Hasło jest tam generowane automatycznie, a e-mail związanych jest z nazwą konta (nazwa_konta@fotka.pl).
Mając te dane możesz spróbować zmienić e-mail w grze na swój. Następnie na stronie arenamody.pl użyć przypomnienia hasła - podać tam login z gry + e-mail. Teoretycznie jeśli kombinacja będzie poprawna, to otrzymasz nowe hasło na swój e-mail i będziesz mogła się logować również przez stronę arenamody.pl. Pamiętaj jednak, że taka zmiana hasła może doprowadzić do tego, że stracisz możliwość logowania przez portal fotka.pl albo całkowicie zablokujesz sobie możliwość logowania.
Niestety ja tego nie mam jak wypróbować, więc mój wywód jest czysto teoretyczny