AKTUALIZACJA GARDEROBY

Informacje o nowościach, promocjach i innych opcjach w grze, a także dyskusja na ich temat.
Awatar użytkownika
Regelinda
Moderatorka
Moderatorka

AKTUALIZACJA GARDEROBY

Post autor: Regelinda » 21 sty 2025, o 19:35

Obrazek

Drogie Panie!

Nadszedł ten dzień! Z radością ogłaszamy, że długo oczekiwana aktualizacja garderoby jest już oficjalnie dostępna.
Niespodzianka!
Wasze cenne sugestie pomogły nam stworzyć nową, funkcjonalną garderobę, po której łatwo się poruszać!
Teraz stworzenie wspaniałych stylizacji i modnych połączeń będzie jeszcze przyjemniejsze,

Co zostało zmienione:

♦ Dodano zupełnie nowy filtr w garderobie Twojej Pani z wieloma opcjami. Teraz możesz wyszukiwać nie tylko według kategorii, koloru i ulubionych, ale także według kolekcji, wydarzenia, póz i animowanych przedmiotów.
Menu strojów - Dodano zdjęcia zapisanych strojów. Teraz, gdy zapiszesz strój, Twój wygląd również zostanie zapisany.
♦ Wybierając spośród zapisanych strojów, możesz zdecydować, czy chcesz założyć tylko ten strój, czy również zapisany wygląd.
♦ Wszystkie stroje, które zapisałaś w przeszłości będą dostępne w nowym menu Stroje. Zostaną zaktualizowane o obecny wygląd twarzy i fryzurę Twojej Pani.

W aplikacji mobilnej:

♦ Dodano przełącznik między garderobą a salonem kosmetycznym, dzięki czemu możesz łatwo nawigować podczas tworzenia swojego wyglądu. Możesz wprowadzać zmiany w swoim wyglądzie i stroju i szybko je zapisywać.
Opcja Cofnij - dodano przycisk „Cofnij”, który anuluje ostatnią zmianę wyglądu lub stroju. Zmiany w kolejności ubrań nie są uwzględniane.

Nasz zespół ds. opinii czeka na Wasze opinie i sugestie dotyczące tej aktualizacji.

Pozdrowienia,
Zespół Areny Mody

Awatar użytkownika
Alice Morset
Miss Gimnazjum
Miss Gimnazjum

Re: AKTUALIZACJA GARDEROBY

Post autor: Alice Morset » 21 sty 2025, o 19:55

Cześć. Moim zdaniem zmiana w garderobie wiele ułatwi. Nie trzeba będzie siedzieć godzinami, aby znaleźć konkretną rzecz, której akurat potrzebujemy. Natomiast uważam, że należałoby te zmianę jeszcze dopracować. Podczas nakładania odzieży na lalę większość elementów nakłada się na siebie, nie pomaga nawet zmiana kolejności. Uważam, to jako małe niedociągnięcie w tej zmianie, ale tak ogólnie jest całkiem ok. :)
Obrazek
Kto posiadł umiejętność nieoceniania książki po okładce, a człowieka po wyglądzie - ten jest wielki

Rikki 2
Miss Żłobka
Miss Żłobka

Post autor: Rikki 2 » 21 sty 2025, o 22:06

Jestem Przeciwna tej zmianie. Pomieszali wszystko, pozmieniali Kolejność - byłam Przyzwyczajona, co gdzie jest; bielizna była na końcu listy, a tak trzeba będzie się na nowo przyzwyczajać i szukać co gdzie jest.

Chore jest jeszcze jedno... Mam przebraną lale w grze. Wchodzę na KP, i widzę poprzednią stylizację. Po kliknięciu SĘDZIUJ lub WEŹ UDZIAŁ, już jest Normalnie.

Połączono posty. Nie pisze się swoich postów jeden pod drugim. Jeśli chce się coś dopisać, a nikt w międzyczasie nie napisał posta, należy edytować poprzedni. / Regelinda

Awatar użytkownika
LaFemmeNikita
Miss Trzepaka
Miss Trzepaka

Post autor: LaFemmeNikita » 22 sty 2025, o 11:05

Na plus - można sobie odfiltrować pozy
Na minus - przewijanie ciuchów na przeglądarce jest irytujące. Nawet suwak nie załatwi sprawy, bo ciuchy wczytują się bardzo wolno i będzie się to cięło. Powinny być strony jak dawniej z możliwością wyboru konkretnej.

Awatar użytkownika
Katriel Tremaine
Miss Wakacji
Miss Wakacji

Post autor: Katriel Tremaine » 23 sty 2025, o 08:47

Pierwsza rzecz, która mi się rzuciła w oczy to tandetny róż. Serio? z całej możliwej palety barw akurat taki? Wygląda to dość plastikowo. Czy czas szukania się zmniejsza? a gdzie tam. Dawno nie ubierałam lalki tak długo jak dziś. Przedmioty się gubią a brak suwaka bardzo mi przeszkadza. Dobrze, że pozy są osobno, ale nie wszystkie, bo części nie wyświetla. Przewijanie tego badziewia jest upierdliwe w stopniu wyższym. A podział na kolekcje i wydarzenia wiele mi dziś nie ułatwił i tak musiałam szukać ręcznie, bo nie ma słów kluczowych, a chyba nie sądzą, że pamiętamy każdy przedmiot i każde wydarzenie czy kolekcję. Miało być pięknie, a wyszło jak zwykle, bublowato.
Obrazek
Jestem kotem, co oznacza, że jestem leniwa z natury...

Awatar użytkownika
hersong
Miss Kołyski
Miss Kołyski

Post autor: hersong » 1 lut 2025, o 10:28

Cześć, możecie mi podpowiedzieć jak ustawić fryzurę „na górę”? Bo po tych zmianach w garderobie cokolwiek zrobię, fryzura chowa mi się pod ubraniami 😤 i już szukam tylko takich krótkich fryzur, żeby ten problem ominąć..
dzięki wielkie 😌
"Lepiej być słynnym pijakiem, niż anonimowym alkoholikiem..."
J.L. Wiśniewski

Awatar użytkownika
Regelinda
Moderatorka
Moderatorka

Post autor: Regelinda » 1 lut 2025, o 19:22

Albo spróbujesz poprzestawiać rzeczy. Często są to różnego rodzaju dodatki lub biżuteria. A jeśli to nie zadziała, to zgłoś na kontakt.
Ja, przynajmniej na przeglądarce, nie mam tego problemu. Niedawno sprawdzałam.

ODPOWIEDZ