Centrum Przyjęć - nowa opcja w grze - dyskusja - Zaręczyny
Re: Centrum Przyjęć - nowa opcja w grze - dyskusja
jak sobie kupisz 2 tła to będziesz sb zmieniac .
- izabelallee
- Miss Żłobka
Bardzo dziękuje za informacje i wyczerpujaca odpowiedzCasandra95 pisze:Z perspektywy gościa na przyjęciu chodzi tutaj o zmiany ustawień w salonie piękność lub przy głosowaniu.
Na wyższych poziomach jest możliwość, by np. w salonie ustawić sobie jedno zapisanie wyglądu za np. 1 000$ co daje 8 pkt. czy też 10 000$ co daje pkt 70, jeżeli ktoś ma w trakcie przyjęcia ustawione najwyższe ustawienia to podczas misji zamiast jednej zmiany w salonie zmian zapisuje się 70, dlatego też misje szybciej idą i nie wszyscy zdążą daną misje wykonać - stąd jest prośba by ustawienia zmieniać na najniższe by wszyscy na misje się załapali

Byłam przerażona jak dostałam pierwsze zaproszenie i bardzo dziękuję wszystkim którzy naprowadzili mnie na ten wątek, odpowiedzieli na moje pytania. Dziekuje również AgathaL. za rozjaśnienie wszelkich moich wątpliwości

No to pochwalę się Wam tym, co mnie dzisiaj spotkało, bo ciągle jestem w wielkim szoku.
Doszłam dzisiaj do szukania muzyków podczas organizacji party. Przygotowana na to, że będę dłuuuugo tam siedzieć tak jak 99% ludzi, wybrałam pianistę i klikam by szukał... i.... JEST!
MUZYK ZNALEZIONY ZA PIERWSZYM RAZEM
Uwaga - tak jest to możliwe, tak dalej w to nie wierzę, tak mam nadzieję, że nie śnie
Tak więc dziewczyny wszystko na AM jest jednak możliwe

Doszłam dzisiaj do szukania muzyków podczas organizacji party. Przygotowana na to, że będę dłuuuugo tam siedzieć tak jak 99% ludzi, wybrałam pianistę i klikam by szukał... i.... JEST!
MUZYK ZNALEZIONY ZA PIERWSZYM RAZEM

Uwaga - tak jest to możliwe, tak dalej w to nie wierzę, tak mam nadzieję, że nie śnie

Tak więc dziewczyny wszystko na AM jest jednak możliwe

Pierwszego muzyka - kwartet smyczkowy też znalazłam za pierwszym podejściem, więc nie tylko Ty jesteś taka szczęściarą 

Nie, no pewnie. Zadanie zaliczone można iść do tych bardziej wnerwiajacych 

mam pytanko:) odnośnie przyjecia. jak zaczynam organizacje i chce przyjecie nielimitowane to od razu musze te 100 di zaplacic czy można na samym końcu? buziaki
Musisz wybrać salę, bo bez tego nie przejdziesz do dalszych etapów organizacji przyjęcia. Możesz zrobić tak, że kupisz najtańszą salę (100 szmaragdów, czyli limit 10 miejsc), organizować sobie dalej, a jak uzbierasz diamenty, to możesz wrócić do sali i kupić nielimitowaną. Niestety nie ma za to zwrotu szmaragdów za kupioną wcześniej małą salę.

Ma ktos moze zdjecie swojej pani w tych oczach co mozna kupic ?
tu masz zdjęcie Pani która ma te oczęta http://g.arenamody.pl/profile.php?id=18001
Czas spędzony z rodziną jest wart każdej sekundy.
To jest cała twarz z salonu narzeczonej :

jaki jest koszt takiej twarzy? bo daleko mi do tego etapu organizacji, a ciekawi mnie to bardzo 

Mam taki apel i prośbę, abyście nie rezerwowały daty przyjęcia na 18 sierpnia o godz.17., gdyż wtedy planuję przyjęcie, a potem nie dam rady. Niestety brakuje mi szmaragdów na ostatnią fryzurę, więc nie mogę jeszcze zarezerwować daty. Pisze to dlatego, że ja po 20 sierpnia wyjeżdżam i nie wiem, kiedy będę miała czas na zrobienie przyjęcia, a chciałabym, aby był już za mną.
Pozdrawiam
Pozdrawiam

My lady:
Kaja
„Nie oskarżaj niewinnych ludzi...zwłaszcza, których nie znasz. Bądź odważny i napisz, co ode mnie, chcesz. W internecie i w grze... zawsze jestem sobą”.

-------------------
„Nie mieszkam w Korei Północnej i nie zamierzam ukrywać swoich poglądów.
Nie dla mnie życie w cenzurze”.
-----------------
Soy una mujer y es normal que me guste el maquillaje.
Ella usa todas las ventajas de ser mujer.
Fin de la discusión sobre este tema.
Kaja
„Nie oskarżaj niewinnych ludzi...zwłaszcza, których nie znasz. Bądź odważny i napisz, co ode mnie, chcesz. W internecie i w grze... zawsze jestem sobą”.

-------------------
„Nie mieszkam w Korei Północnej i nie zamierzam ukrywać swoich poglądów.
Nie dla mnie życie w cenzurze”.
-----------------
Soy una mujer y es normal que me guste el maquillaje.
Ella usa todas las ventajas de ser mujer.
Fin de la discusión sobre este tema.