Centrum Przyjęć - dyskusja - Wesela
- Mandaloriana
- Miss Trzepaka
Re: Centrum Przyjęć - dyskusja - Wesela
No niestety ....ogloszenie bylo w wiadomosciach ja zaczelam swoje w lutym , po drodze jeszcze bylo sporo przyjec, a pozniej to juz wiadomo ...pojedyncze wesela i zareczyny
- Katriel Tremaine
- Miss Wakacji
Ja jestem w trakcie organizacji wesela, ale mnie sie nie spieszy, bo niby do czego ma się spieszyć? Wesela to niewypał.
Jestem kotem, co oznacza, że jestem leniwa z natury...
- Mandaloriana
- Miss Trzepaka
Moze do tego czasu cos zmienia ....? Choc szczerze smiem w to watpic xD ....ale byloby mila niespodzianka gdyby uraczyli nas dobrymi zmianami. Niestety w tym roku juz chyba nie mozemy na to liczyc, moze w nowym....kto to wie
- Katriel Tremaine
- Miss Wakacji
To jest tak jak z weselami, zapowiadali je i czekaliśmy lata. Po kilku miesiącach wyłączyli przyjęcia, w tym i wesela. Teraz ich nawet nie można organizować. Czy ktoś potrafi złapać sens w działaniach tej firmy? Mnie on jakoś umyka.
Rzekomo mieli zmienić ekonomię gry, przyjęcia i konkurs zostały zamknięte do jakichś poprawek. Tylko już się pochwalili na fb, że w przyszłym roku to powinno wejść. Pytanie, czy w styczniu, czy w kolejnym grudniu. Już o nowym mejkapie zapowiadanym z pół roku albo i rok temu nie wspomnę. Szkoda że razem z organizacją przyjęcia zabrali promocję nabytą z kart lojalnościowych. Marnować kasy nie zamierzam
- Katriel Tremaine
- Miss Wakacji
Jaką promocję? Chyba mi się umknęło.
Promocja z kart w organizacji przyjecia???Mi tez chyba cos umknelo.
Tak, przy zaręczynach też działało. Na początku w weselach też. Tylko nie pokazywalo, np. -15%, tylko od razu była niższa cena
Chodzi o karty lojalnościowe za kupowanie di. Rzeczywiście, kupując rzeczy ze sklepów w organizacji wesela, nie ma znizki z kart lojalnościowych.
Kiedy wrzuciłam ciuszek do koszyka, ceny nie zmniejszyło o 15%, ale pomyślałam, że może przy zakupie sciągnie pomniejszoną zapłatę, ale nie. Zabrało całość.
Kiedy wrzuciłam ciuszek do koszyka, ceny nie zmniejszyło o 15%, ale pomyślałam, że może przy zakupie sciągnie pomniejszoną zapłatę, ale nie. Zabrało całość.
- Katriel Tremaine
- Miss Wakacji
Tyle, że tak było od początku i to, że odcięli możliwość organizacji nic w tej kwestii nie zmieniła.
Od początku, kiedy zablokowali organizację - tak. Od początku wprowadzenia wesel - nie.
Mi też się wydaje, że kupowałam ubrania i wynajmowałam meble ze zniżką
- Katriel Tremaine
- Miss Wakacji
No to najwidoczniej ja doszłam do etapu zakupów już po, bo ani jednego mebelka nie wynajęłam ze zniżką.
Mogłaś nie zauważyć, ja przy zaręczynach też dopiero na koniec się skapnęłam, bo nie ma napisu -5/10/15 Od razu odlicza, a przy hurtowych zakupach tym bardziej nie zwraca się na to uwagi. Na pewno rzeczy do salonu piękności i samochodów nie miały rabatu, bo chciałam przycebulić
- Katriel Tremaine
- Miss Wakacji
Nie, nie mogłam "nie zauważyć". Może ty mogłaś, ale ja to od razu przy kupnie pierwszej rzeczy sprawdziłam i tego rabatu nie było. Nawet pamiętam swoje zdziwienie, ale przyjęłam, że to taki trend ostatniego czasu. Nagrody słabe to i zniżki brak. Jeśli, jak twierdzicie, był zaraz na początku, to znaczy to JEDYNIE, że do sklepów dotarłam już po tym, gdy nie było tej zniżki.