To jest właśnie największy niewypał tej nowej aktualizacji. Od wczoraj mam zadanie z kupnem zegarków dla narzeczonego, nie są mi one do niczego potrzebne, a co za tym idzie nie opłaca mi się ich kupno, żeby dostać 6 szmaragdów (koszt zegarków to 54 szmaragdy). Utknęłam więc z tym jednym zadaniem prawdopodobnie na zawsze
Nie rozumiem też dlaczego został usunięty przycisk "weź udział" w sesjach zdjęciowych. Ja też go używałam, zwłaszcza w trakcie przyjęć, bo ZAWSZE po ponownym wyszukiwaniu wzrastała mi liczba % (najczęściej od razu do 100%). Nawet, jeśli to nie była reguła tylko przypadek, to u mnie zawsze działało i chciałabym, żeby ten przycisk powrócił. Często też korzystam z telefonu, żeby wejść na AM i nigdy nie zdarzyło mi się nacisnąć na ten przycisk niechcący, wystarczy uważniej patrzeć na co się klika.
Logi z pojedynkami są mi zupełnie obojętne. Raczej nie wyzywam nikogo co godzinę, żeby skubać go z kasy, czy gwiazdek.
Kosmetyczne zmiany typu przeniesienie narzeczonego, czy mini gier da się przeżyć, kwestia przyzwyczajenia.