Mój nick to bella198, więc można zapraszać a chętnie obdaruje solenizantkę!

Można głosować tylko podczas przyjęcia. Po przyjęciu nie miałoby to raczej sensu, bo na jakiej podstawie, skoro ktoś nawet go nie widział?Qualietta pisze:Moje pytanie brzmiczy można tylko głosować w trakcie przyjęcia? Czy można też przez cały miesiąc? I czy głosują tylko zaproszone osoby?
Jest to wyjaśnione gdzieś wyżej - kiedy przechodzisz do wyboru daty musisz zmieścić się w widełkach 2-15 dni. Czyli przyjęcie może być za minimum 2 dni, ale maksymalnie 15 od daty, kiedy to ustawiasz. Pamiętaj jednak, że nic nie musisz ustalać od razu. W dowolnej chwili zamiast wybierać datę przyjęcia, możesz cofnąć się do wcześniejszych punktów i nakupić sobie rzeczy itp.sage pisze:Datę wybieramy jaką chcemy, czy jest jakaś granica? Że np. data przyjęcia maksymalnie za tydzień i musimy się wyrobić z kupnem wszystkiego?
Ranking będzie widoczny od razu, a nie na koniec miesiąca. Obstawiam, że będzie aktualizował się już podczas niegoQualietta pisze:hmm.. A jak będzie z głosami ? Będą widoczne dla wszystkich po zakończeniu przyjęcia czy wszystko będzie dopiero ujawnione w dniu ogłoszenia zwycięzcy ?
Patrycja91 pisze:Można być jednocześnie na dwóch przyjęciach ?: )
Alice266 pisze:Możesz przyjąć zaproszenia na dwa przyjęcia o tej samej godzinie i dacie, ale chyba nie da się być jednocześnie na obydwu
O ile wiem, to nie ma ograniczeń co do liczby przyjęć w tym samym czasie. Ale nie wiem czy będzie można być w tym samym czasie na dwóch. Otwarcie przyjęć w dwóch kartach wcale nie musi pomóc, bo jeśli będzie to ten sam URL, to to nie zadziała. Przekonamy się dopiero podczas przyjęć - najwyżej będzie trzeba skakać pomiędzy nimileiilla pisze:Skad wiesz,ze nie da sie byc na dwoch jednoczesnie? Przeciez nigdzie takiej informacji nie bylo, a przeciez napewno da sie otworzyc dwa przyjecia w dwoch osobnych kartach
O ile wiem, to tak - będzie takie info, że taka a taka pani kupiła ten prezent.Qualietta pisze:Będziemy wiedziały od kogo prezent jest?
Doprecyzuje ceny:barbiulek pisze:Paweł, czy dobrze rozumiem, że ceny prezentów mieszczą się w granicach 20 - 30 szmaragdów? Czy to dotyczy tylko diamentów?