Informacje o nowościach, promocjach i innych opcjach w grze, a także dyskusja na ich temat.
-
Regelinda
- Moderatorka

Droga Pani!
Mamy ekscytującą wiadomość!
Wielkimi krokami zbliża się aktualizacja dotycząca Twojego arenowego chłopaka!
To duża zmiana, która przeniesie rozgrywkę na nowy, wyższy poziom.
Po pierwsze, zupełnie nowy wygląd wybranka Twojego serca:
♦ aktualizujemy rysy twarzy oraz sylwetkę, aby nadać mu odświeżony, nowocześniejszy wygląd.
Po drugie, szybszy dostęp do spersonalizowanych opcji:
♦ nowi gracze zyskają szybszy dostęp do Salonu Piękności i Garderoby chłopaka, bez konieczności czekania na zaręczyny, by dostosować jego wygląd według własnego uznania.
Po trzecie, ulepszona mechanika:
♦ nie musisz jednak martwić się o swoje dotychczasowe postępy i zdobyte bonusy do popularności, gdyż te zostaną zachowane.
Po czwarte, uproszony proces organizacji przyjęcia:
♦ brak dodatkowych kroków związanych z chłopakiem/narzeczonym.
Po piąte, stare ustępuje nowemu:
♦ niektóre starsze ubrania i elementy wyglądu zostaną usunięte z Garderoby i Salonu Piękności, aby wszystko, co dotyczy chłopaka, spójnie pasowało do jego nowego, odświeżonego wyglądu.
Informacja o kompensacji poniesionych środków:
♦ otrzymasz pełny zwrot wydanej waluty za rzeczy, które zostaną wycofane.
Więcej szczegółów wkrótce!
Mamy nadzieję, że podobnie jak my, cieszycie się na te zmiany.
Serdecznie pozdrawiamy,
Zespół Areny Mody
-
Regelinda
- Moderatorka

Drogie Panie!
Zaznaczcie sobie tę datę w kalendarzu!
Zapowiadana aktualizacja chłopaka pojawi się już jutro!
W związku z tym przewidujemy krótką przerwę techniczną, która rozpocznie się 12 lutego 2025, o 07:30 rano i potrwa około 2 godziny.
Oto kolejna garść informacji, co dla Was szykujemy:
Aktualizacja funkcjonalności:
♦ zupełnie nowy wygląd chłopaka, uwzględniający aktualizację twarzy oraz sylwetki,
♦ rozgrywka stawiająca na rozwój związku z jednym chłopakiem, zamiast 25,
♦ raz wybrany chłopak zostaje na zawsze – nie może odejść, ale nie można go też wymienić na innego.
Poziom związku:
♦ zdobywaj bonusy do popularności oraz odblokuj nowe funkcje, takie jak Salon Piękności, Garderoba i Galeria Handlowa dla chłopaka.
Trzy akcje:
♦ pocałunek (opcja za darmo, ale z czasem odnowienia),
♦ telefon (opcja płatna szmaragdami, bez ograniczeń),
♦ prezent (opcja płatna diamentami, bez ograniczeń).
Zmiana w przedmiotach i rekompensaty:
♦ niektóre starsze ubrania i elementy wyglądu zostaną usunięte (dotyczy to m.in. limitowanych kolekcji, przyjęć oraz rzeczy z galerii handlowej),
♦ otrzymasz 100% rekompensaty za wszystkie usunięte przedmioty, jednocześnie zachowując w komplecie zdobyte za nie punkty mody.
Zmiany w organizacji przyjęć:
♦ usunięte zostaną wszystkie kroki organizacyjne związane z chłopakiem/narzeczonym (tj. rozszerzenia gwiazd, ubrania), a także prezenty dla niego.
Sposób przeniesienia dotychczasowego postępu:
♦ proces nastąpi płynnie; każda Pani relację ze swoim chłopakiem rozpocznie od poziomu odpowiedniego do już zdobytych osiągnięć, zachowując w nienaruszonym stanie wszystkie bonusy.
Już wkrótce cała masa nowości:
♦ wypatrujcie mnóstwa nowych przedmiotów dla swojego chłopaka, które przyniesie przyszłość!
Serdeczne pozdrowienia!
Zespół Areny Mody
-
Natajli
- Miss Kołyski

Nowy "powalający" wygląd chłopaka przestraszył mnie z samego rana. Dużo bardziej podobała mi się starsza wersja. Pogodziłam się z myślą, że parę ciuchów stracę i dostanę rekompensatę, ale nie że aż 90% szafy. Liczyłam mocno na "wzięcie się" za chłopaków, ale liczyłam po prostu na nowe kolekcje, ciuchy i fryzury w salonie. Dla mnie zmiana raczej na minus.
-
TalkativeGirl
- Miss Kołyski

autor: TalkativeGirl » 12 lut 2025, o 12:52
Mam niestety podobny pogląd jak przedmówczyni, najbardziej to mi żal twarzy Ryana Reynoldsa, ta nowa jest paskudna

-
Regelinda
- Moderatorka

Droga Pani!
Aktualizacja chłopaka stała się faktem!
Z radością ogłaszamy, że możesz już korzystać ze wszystkich zapowiadanych wcześniej funkcji! Zanurz się w grze i przekonaj sama, jak się prezentują!
ZMIANY I NOWOŚCI:
1. Zupełnie nowy, powalający wygląd chłopaka, uwzględniający aktualizację twarzy oraz sylwetki.
2. Jeden lojalny chłopak na zawsze – żadnych zamian, rozstań i złamanych serc.
3. Rozwój związku odblokowuje opcje personalizacji chłopaka, takie jak dostęp do Salonu Piękności, Garderoby i Galerii Handlowej, a także zwiększa statystyki popularności.
NOWE AKCJE:
1. Pocałunek (opcja za darmo, ale z czasem odnowienia).
2. Telefon (opcja płatna szmaragdami).
3. Prezent (opcja płatna diamentami).
ZMIANY PRZEDMIOTÓW I OPTYMALIZACJA PROCESU ORGANIZACJI PRZYJĘĆ:
1. Niektóre starsze ubrania i elementy wyglądu chłopaka zostały usunięte, ale otrzymasz za nie 100% rekompensaty poniesionych kosztów, jednocześnie zachowując w komplecie zdobyte za nie punkty mody.
2. Aby ułatwić przygotowywanie przyjęcia, usunięte zostały także wszystkie kroki organizacyjne związane z chłopakiem/narzeczonym oraz prezenty dla niego.
NOWE UBRANIA:
1. Koniecznie wpadnij do Galerii Handlowej po zupełnie nowe ubrania i dodatki dla chłopaka, aby wystylizować go jak nigdy dotąd!
Mamy nadzieję, że zmiany te spodobają Ci się, dokładnie tak, jak nam.
Czym prędzej odwiedź swojego chłopaka i sama przekonaj się, jakie czekają na Ciebie zmiany!
Serdeczne pozdrowienia!
Zespół Areny Mody
-
Rikki 2
- Miss Żłobka

Ja Również NIE! jestem zadowolona z nowej wersji chłopaka. Brzydki i Obrzydliwy - NIC! od mojej lali NIE! dostanie; ZERO! Całusów, prezentów... Czegokolwiek. Najbardziej mi ŻAL! Pozy z motorem, twarzy Jamie Dornan, ciuchów NBA! Chociaż na zdjęciach została Stara wersja chłopaka/narzeczonego. Gra się ZWIJA!
-
monix23
- Ex-Atomówka

Pov: Kiedy ktoś po prostu zabiera Ci stare ciuchy i mówi "masz tu hajs", a jeszcze trzeba się wytłumaczyć dziewczynie czemu nadal nie masz pracy i wyglądasz na 16 lat, ale przynajmniej umiesz stać prosto.

-
Regelinda
- Moderatorka

Dodaj jeszcze stopy a la hobbit
-
KasikOs
- Miss Kołyski

Szkoda że nie można wybrać wyglądu ale bardziej mnie wkurza że w galerii, garderobie i salonie na aplikacji wyświetla się podwójnie. Nie wiem jak na stronce bo ostatnio korzystam tylko z apki.
-
Vin
- Super Operatorka Gry

KasikOs - podwójny wygląd wynika z braku wyczyszczenia pamięci podręcznej w Twoim telefonie.
Wyczyść cache na swoim urządzeniu a wszystko powinno wrócić do normy. Możesz też spróbować odinstalować aplikację, wyłączyć swoje urządzenie, włączyć, ponownie zainstalować apkę i zalogować do gry.
-
KasikOs
- Miss Kołyski

Dzięki za podpowiedź, bez ponownej instalacji się nie udało ale po jest git i problem zniknoł.
-
Katriel Tremaine
- Miss Wakacji

autor: Katriel Tremaine » 16 lut 2025, o 15:08
Tak go ulepszyli, że aż popsuli to co działało i było wygodne. Jakoś za tymi creepy maskami na chłopaka nie tęsknię, no może za tą z "Pięknej i Bestii". Brakuje mi też niektórych ciuszków, ale zwrot za poniesione wydatki bardzo pomógł mi te straty przeboleć. Co do nowego wyglądu, to cóż, jest brzydki i nic się z tym nie da zrobić. Poprzedniego można było zmodyfikować, a na tym nie widać za bardzo modyfikacji, więc kupowanie czegokolwiek wydaje się być bez sensu.
Jestem kotem, co oznacza, że jestem leniwa z natury...
-
LaFemmeNikita
- Miss Trzepaka

autor: LaFemmeNikita » 17 lut 2025, o 18:06
Chłopaka nie przebierałam od dawna i nadal nie chcę tego robić. Nie zamierzam kupować żadnych ciuchów dla niego. Zwrot wydanych środków cieszy, zwłaszcza, że dziś te szmaragdy są więcej warte niż w czasach gdy je na niego wydawałam. Teraz jedyne co przy nim robić to utrzymać szczęście na najwyższym poziomie aby statystyki nie spadły, reszta nie gra roli, może wyglądać nawet jak Frankenstein.
To była dobra aktualizacja
Czekam na aktualizację klubów, bo skoro już tak wszystko rozgrzebują to mam nadzieję, że i za to się wezmą.
-
Polla
- Miss Żłobka

Jestem tego samego zdania. Jak był to go co jakiś czas ruszyłam, z wyglądem "dopieściłam" ale też bardziej cieszy zwrot, który dostałam. Potrzebny w tej chwili jest tylko dla punktów do statystyk. Więcej kasy w niego nie włożę, a "buziaka za darmo" można dać