Centrum Przyjęć - dyskusja - Wesela
Re: Centrum Przyjęć - dyskusja - Wesela
Hej dziewczyny, pytanko mam
Organizuje niebawem przyjecie zareczynowe i z racji tego, ze jest po nim mozliwosc organizacji wesela, zastanawiam sie, czy jest sens pchac sie w to od razu. Powiedzcie mi, czy od ostatniego posta tutaj (tzn grudzien 2019) cokolwiek sie zmienilo w tych weselach? Czy nadal sa niewypalem i nie ma sensu sie spieszyc?
Organizuje niebawem przyjecie zareczynowe i z racji tego, ze jest po nim mozliwosc organizacji wesela, zastanawiam sie, czy jest sens pchac sie w to od razu. Powiedzcie mi, czy od ostatniego posta tutaj (tzn grudzien 2019) cokolwiek sie zmienilo w tych weselach? Czy nadal sa niewypalem i nie ma sensu sie spieszyc?
Na razie jest zablokowane organizowanie jakichkolwiek przyjęć, jeśli nie miałaś ich zaczetych wcześniej.
Serio? Coś z grą czy zakaz zgromadzeń wprowadzili w AM?
Edit: dobra, nie ma pytania, cofnęłam się te dwie strony. Ale, serio? Od roku są wyłączone? Może i było kiedyś jakieś ogłoszenie, ale chyba nikomu nie przyszło do głowy, że to będzie tyle trwało... Ja miałam zaczętą organizację i raz na kilka miesięcy włączam sobie na tydzień organizację, żeby jakieś itemki dokupić, a tu się okazuje, że wesele to będzie jakiś vipowski szał
Edit: dobra, nie ma pytania, cofnęłam się te dwie strony. Ale, serio? Od roku są wyłączone? Może i było kiedyś jakieś ogłoszenie, ale chyba nikomu nie przyszło do głowy, że to będzie tyle trwało... Ja miałam zaczętą organizację i raz na kilka miesięcy włączam sobie na tydzień organizację, żeby jakieś itemki dokupić, a tu się okazuje, że wesele to będzie jakiś vipowski szał
- Katriel Tremaine
- Miss Wakacji
Po co ci organizatorka do kupowania ciuszków? Ja też dokupuję to co mi brakuje, ale nie mam zamiaru w tym celu płacić organizatorce.
Jestem kotem, co oznacza, że jestem leniwa z natury...
Organizatorka potrzebna jest tylko do nowych zadań. Do zaliczonych już niepotrzebna.
Bo nie ogarnęłam i lubię wydawać zielona na darmo?
Dobrze, że mówicie...
Centrum Przyjęć - dyskusja - Wesela
Ktoś mi może wrzucić twarz z oczami i ustami z salonu ? Nie wiem, które ma kupić.
My lady:
Kaja
„Nie oskarżaj niewinnych ludzi...zwłaszcza, których nie znasz. Bądź odważny i napisz, co ode mnie, chcesz. W internecie i w grze... zawsze jestem sobą”.
-------------------
„Nie mieszkam w Korei Północnej i nie zamierzam ukrywać swoich poglądów.
Nie dla mnie życie w cenzurze”.
-----------------
Soy una mujer y es normal que me guste el maquillaje.
Ella usa todas las ventajas de ser mujer.
Fin de la discusión sobre este tema.
Kaja
„Nie oskarżaj niewinnych ludzi...zwłaszcza, których nie znasz. Bądź odważny i napisz, co ode mnie, chcesz. W internecie i w grze... zawsze jestem sobą”.
-------------------
„Nie mieszkam w Korei Północnej i nie zamierzam ukrywać swoich poglądów.
Nie dla mnie życie w cenzurze”.
-----------------
Soy una mujer y es normal que me guste el maquillaje.
Ella usa todas las ventajas de ser mujer.
Fin de la discusión sobre este tema.
Czy ktoś ma jakieś wici, kiedy może wrócić Organizacja Wesela??
Mili29
- Mandaloriana
- Miss Trzepaka
Jak beda to beda ...czyli nie w najblizszym czasie, na kontakcie nic nie odpowiedzieli ciekawego.
Jeżeli stać to czemu nie? Jeżeli macie dylemat to trzeba ciąć. Przypomnijcie sobie poprzednie wesela znajomych/rodziny i czy rzeczywiście warto dopłacać do bajeranckich kwiatów, 6 dan głównych, kapeli, dymów,neonów, fajerwerków, barmana, stołów wiejskich, fotobudek, itp.
https://podkrzaczek.pl/jakie-alkohole-w ... na-wesele/
No i polecam zajrzeć sobie tutaj. Opisane jest jakie alkohole warto jest wybierać na wesele
https://podkrzaczek.pl/jakie-alkohole-w ... na-wesele/
No i polecam zajrzeć sobie tutaj. Opisane jest jakie alkohole warto jest wybierać na wesele
Orientujecie się może czy ta opłata pozostała bez zmian?MelindaLucas pisze: ↑27 kwie 2019, o 13:51Nowa opcja w grze - zmiana daty i godziny przyjęcia - koszt 20 diamentów