Miały być ulepszenia, a jak na razie duża większość głosów należy do niezadowolonych dziewczyn. Co mnie się nie podoba:
* super, że nowe zadania, ale gdzie te lepsze nagrody? Mnie pojawiło się zadanie, w którym muszę zagłosować 76 razy, żeby dostać 760$, no, proszę... Pewnie za jakiś czas to zrobię, bo głosuję w misjach na przyjęciach, ale trochę mi zejdzie. A miało być lepiej.
* bez komentarza do usunięcia zadań dla narzeczonego. Dla jednych ulepszenie, dla innych wkurzenie.
* z niemożnością oddania wygranych diamentów do klubu to jakaś żenada. Naprawdę ktoś uwierzył w to, że ma to zapobiec multikontom? Chodzi o kasę, żeby więcej dziewczyn kupowało diamenty.
* 1 szmaragd w nagrodę rzeczywiście był śmieszny, ale zabieranie go to żadne ulepszenie. Lepiej dać większą ilość, po co skąpić, szmaragdów i tak się nie kupi za realne pieniądze.
* narzeczony w górnym menu wcale nie przeszkadzał. Dość często tam klikałam, żeby zadzwonić, ucałować go, czy dać prezent, a z górnego menu można było szybko się przenieść do niego.
* szkoda mi ikony rankingów. Często tam klikałam chcąc sprawdzić, ile punktów danego dnia zebrałam i która jestem w rankingu. Niech wróci ta ikonka.
* z przeniesieniem mini gier też lipa, bo jak byłam na przyjęciu, najechałam na Arenę Mody, menu się rozwijało i przechodziłam do gier, a tak więcej klikania z przechodzeniem do wesołego miasteczka, a dopiero potem do gier.
Tak naprawdę nie ma ŻADNEJ zmiany, która byłaby w 100% super, ekstra potrzebna i wyczekiwana. Zamiast tego wszystkiego przydałoby się coś, co byłoby widoczne i naprawdę ułatwiające grę, np. lepsza segregacja ciuchów w garderobie. Mam np. 329 płaszczy, 711 sukienek i sobie szukam tego, co sobie wymyśliłam. O ile pamiętam, co mam, bo czasem zapominam o ciuchach, które kiedyś kupiłam, a umykają mi pośród innych.
Ciekawa jestem, czy będzie jakaś reakcja na nasze żale. Będą znowu zmiany czy zostaniemy zignorowane.