Jak dojdę do kolczyków... to będzie dobrze. Mogę zapomnieć o tej pięknej torebce, bo te wydarzenia są tylko dla tych, co kupują di. Kiedyś na IS było wydarzenie tylko za dolary. Jedyne w całej historii IS i AM, które przeszłam. Może tutaj taki event będzie. Może pora do nich napisać, aby takie było, chociaż raz mieć wszystko. Czuję tutaj w grze, jak kosmitka, bo chyba jestem jedyna z nielicznych osób w grze, która nie przechodzi całego wydarzenia lub chociaż połowy. Dobrze, że trochę ubrań przeszło z IS, bo moja garderoba byłaby uboga. Już doszła do takiego etapu, gdzie nie wiem, co ubrać lalce, bo już prawie wszystkie ubrania wykorzystałam, a nowe nie mam, co liczyć, bo wydarzenia potrzebują wkładu dużej ilości di, których prawie nigdy nie mam. Przepraszam, musiałam to napisać. PS. Nie zależy mi bardzo na wirtualnych ubraniach, ale skoro jestem w grze kilka lat, też mi się coś należy, a kupować di dla nie zamierzam. Nie mam pojęcia, jak długo pociągnę, bo jestem już zmęczona grą, która miała być świetną rozrywką. Niestety już nie jest. Pozdrawiam.
My lady:
Kaja
„Nie oskarżaj niewinnych ludzi...zwłaszcza, których nie znasz. Bądź odważny i napisz, co ode mnie, chcesz. W internecie i w grze... zawsze jestem sobą”.

-------------------
„Nie mieszkam w Korei Północnej i nie zamierzam ukrywać swoich poglądów.
Nie dla mnie życie w cenzurze”.
-----------------
Soy una mujer y es normal que me guste el maquillaje.
Ella usa todas las ventajas de ser mujer.
Fin de la discusión sobre este tema.