Wydarzenie "Wiosny czas" - dyskusja
Wydarzenie "Wiosny czas" - dyskusja
Kliknij tutaj, aby przejść do informacji o wydarzeniu.
Ostatnio zmieniony 4 sie 2016, o 22:30 przez monix23, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Edytowano po połączeniu wątków, ponieważ dyskusja została rozpoczęta przed umieszczeniem informacji o wydarzeniu.
Powód: Edytowano po połączeniu wątków, ponieważ dyskusja została rozpoczęta przed umieszczeniem informacji o wydarzeniu.
Wydarzenie "Wiosny czas" do 4 kwietnia!
Cześć!
Dzisiaj rozpoczyna się astronomiczna wiosna i dziś pojawiła się pierwsza wiosenna niespodzianka!
Chodzi oczywiście o wydarzenie podtytułem „Wiosny czas”. Już teraz znajdziesz w grze wiosenny ogród, na wejściu do którego stoi słodka biedroneczka. Zapraszamy do miłego spaceru po ogrodzie pełnym nagród!
Do przemieszczania się po ogrodzie biedronka potrzebuje kwiatów, które wykorzystuje się do rzutu kostką. Liczba wyrzucony oczek to dystans, który pokona biedronka. Możesz także użyć szczęśliwej kostki, gdzie sama ustalasz ile pól pokona biedronka. Uwaga: za rzut szczęśliwą kostką płacisz diamentami. Tylko pierwszy rzut jest za darmo. Pamiętaj o tym, że biedronka może iść tylko do przodu.
Na początku zabawy masz 5 darmowych kwiatów. Każdego dnia przy pierwszym logowaniu będziesz otrzymywać jeszcze po 1 darmowym kwiatku, który zostanie dodany do ogólnej ilości kwiatków, które posiadasz.
Podczas spaceru możesz natrafić na 4 sekretne ogrody. Mogą one wydawać się małe, ale ukryte są tam wspaniałe nagrody. W każdym ogrodzie możesz wygrać jeden wyjątkowy strój. Aby wejść do sekretnego ogrodu, musisz zatrzymać się dokładnie na wejściu do niego. Jeśli podczas podróży po ogrodzie pominiesz jakąś skrzynię z nagrodami i nie zbierzesz całego stroju, to nie martw się. Zawsze będziesz mogła później wrócić do niego.
Kiedy uda Ci się zebrać wszystkie cztery stroje z czterech ogrodów, to otrzymasz nagrodę specjalną – wiosenną fryzurę.
Wydarzenie „Wiosny czas” będzie dostępne od 20 marca do 4 kwietnia.
Zapraszamy do zabawy!
Dzisiaj rozpoczyna się astronomiczna wiosna i dziś pojawiła się pierwsza wiosenna niespodzianka!
Chodzi oczywiście o wydarzenie podtytułem „Wiosny czas”. Już teraz znajdziesz w grze wiosenny ogród, na wejściu do którego stoi słodka biedroneczka. Zapraszamy do miłego spaceru po ogrodzie pełnym nagród!
Do przemieszczania się po ogrodzie biedronka potrzebuje kwiatów, które wykorzystuje się do rzutu kostką. Liczba wyrzucony oczek to dystans, który pokona biedronka. Możesz także użyć szczęśliwej kostki, gdzie sama ustalasz ile pól pokona biedronka. Uwaga: za rzut szczęśliwą kostką płacisz diamentami. Tylko pierwszy rzut jest za darmo. Pamiętaj o tym, że biedronka może iść tylko do przodu.
Na początku zabawy masz 5 darmowych kwiatów. Każdego dnia przy pierwszym logowaniu będziesz otrzymywać jeszcze po 1 darmowym kwiatku, który zostanie dodany do ogólnej ilości kwiatków, które posiadasz.
Podczas spaceru możesz natrafić na 4 sekretne ogrody. Mogą one wydawać się małe, ale ukryte są tam wspaniałe nagrody. W każdym ogrodzie możesz wygrać jeden wyjątkowy strój. Aby wejść do sekretnego ogrodu, musisz zatrzymać się dokładnie na wejściu do niego. Jeśli podczas podróży po ogrodzie pominiesz jakąś skrzynię z nagrodami i nie zbierzesz całego stroju, to nie martw się. Zawsze będziesz mogła później wrócić do niego.
Kiedy uda Ci się zebrać wszystkie cztery stroje z czterech ogrodów, to otrzymasz nagrodę specjalną – wiosenną fryzurę.
Wydarzenie „Wiosny czas” będzie dostępne od 20 marca do 4 kwietnia.
Zapraszamy do zabawy!
Re: Wydarzenie "Wiosny czas" - dyskusja
Event ten którego nie znoszę... może ktoś dać stroje jakie są w labiryntach ?
Ogród 1:

Ogród 2:

Ogród 3:

Ogród 4:

Fryzura:

Ogród 2:

Ogród 3:

Ogród 4:

Fryzura:

Dziękuje, postoję. Choć fryzurka bardzo ładna 

Senira - kanał z różnymi grami :3
ponowię pytanie z facebooka : czemu na zdjęciach lalki maja inne, ładniejsze kolory sukienek i kwiatków na głowę a my dostaliśmy takie byle co? Będzie możliwość kiedyś zdobycia innego koloru?
jak dla mnie ubranka takie sobie. forma - jedna z gorszych (chociaż wolę ją od głupiego pudła i codziennych losowań) najbardziej podoba mi się wianek z 1 i buty z ostatniego, ale ich raczej mieć nie będę. Na Is jeszcze nie weszłam do ogrodu, a na AM jestem na starcie
...
Grafika przygotowana jest przez "marketing" i ma pasować na niej. To co jest w grze, zostało wybrane i przygotowane wcześniej przez producentkę gry. O ile wiem, to nie zdarzyło się jeszcze tak, aby coś było podmieniane później ze względu na kolor. To czy jest on "ładniejszy", to pojęcie względne 

Nie lubię tej formy eventu
Ciuchy są brzydkie, oprócz 4 labiryntu do którego i tak nie dotrę
Fryzurka jest cudna 

- Chintanika
- Miss Dyskoteki
Co zdobędę za darmo to zdobędę nic ponad to czyli dziękuje postoje ciuchy mi się nie podobają :/.
"Dziś... już dziś podziel się swoją radością, już dziś pomódl się przez chwilę, już dziś u roń choć jedną łzę, już dziś zacznij żyć naprawdę, już dziś zacznij marzyć. Dziś... Bo nigdy nie wiesz... czy nadejdzie jutro."
- Alicee03
- Miss Podwórka
- Kontakt:
ja tam w takich labiryntach nigdy nie mam szczęścia

„Friends are angels who lift us to our feet when our wings have trouble remembering how to fly.”
Shura -->Shura pisze:Dziękuje, postoję. Choć fryzurka bardzo ładna

pstrykam w oko prorokom
http://g.imperiumstylu.wp.pl/profile.php?id=666669 IS
http://g.arenamody.pl/profile.php?id=87510 AM
http://g.imperiumstylu.wp.pl/profile.php?id=666669 IS
http://g.arenamody.pl/profile.php?id=87510 AM
Labirynt, którego nienawidzę
Ale na szczęście ciuchy mi się w ogóle nie podobają, pokusiłabym się tylko o 4 strój, jeśli byłby w pierwszym ogrodzie. Ale jest na końcu, wiec sobie daruję 
Fryzura też mi się nie podoba, jest bardzo podobna do tej:

Mam ją i nie używam, bo nie lubię fryzur ombre w grze

Fryzura też mi się nie podoba, jest bardzo podobna do tej:

Mam ją i nie używam, bo nie lubię fryzur ombre w grze